Чи збирали ви гроші на ЗСУ?

Здається, що кожен другий створював монобанку за запитом українських військових. Чи тільки здається?..

Розкажіть, чи відкривали ви збори на потреби військових? Чому? Які суми і на що збирали? З якими проблемами стикались і як вирішували?

Якщо не відкривали збори — чому? Чи хотіли б спробувати організувати збір?

Чи робили ви збори на потреби ЗСУ?

18%
25%
50%
2%
5%
129 голосів  ·  показати результати
👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Близько 3-х місяців тому робив маленький збір в робочому чаті. Збір робив для одногрупника і його побратимів. Треба було зібрати трохи менше 5K. Збирав їм на підсилювач моб. зв’язку щоб в них був інтернет. До посту були додані фотки, що в них лишилось від бліндажа після прильота FPV. Гроші зібрали за пару годин. Зібрали навіть трохи більше ніж було треба.

А ще я робив другий збір на пару детекторів дронів. Теж серед колег. Для тих самих хлопців. Сума 6K. Але цього разу робив збір з розіграшем сухпайків. Суму зібрали не миттєво. 1 раз довелось дублювати оголошення в робочому чаті. Я очікував більшого ажіотажу через розіграш.

Думаю що фотки в пості збору залучи людей швидше ніж розіграш.

Хотів би робити збори, але ніколи не робив. Причин дві, у мене немає друзів та підписників в соціальних мережах, а також немає військових, які могли б до мене звернутись.
Я якось завжди зневажливо ставився до використання соціальних мереж, але тільки зараз розумію, наскільки потужним соціальним інструментом вони можуть бути. Треба вже почати розвиватись в цьому напрямку.

Збираю. Кожного разу обіцяю собі, що з такими темпами це буде останній збір. На наступний день після завершення відкриваю новий. Моя віра в людей безмежна, хоч і наївна.

Збираємо вдома багаторазові 8-10 дюймові бомбери для друзів військових киян, що служать в Харківській області.

Збірки робимо відповідно до їх побажань. Лише власними силами вкладатись проблематично — тож так, відкрив банку

Буду вдячний, якщо докинете в неї
send.monobank.ua/jar/4FnbMcpeR5

(на даний час маємо вдома 25+ рам різних розмірів, мотори, але треба накупити електроніку до них)

Не відкривав і не планую. Причини
1. Практично усі мої друзі/знайомі живуть і працюють в Україні і мають своїх родичів чи друзів у війську і відповідно їм допомагають.
2. Не бачу змісту ввідкривати збір на невеликі кошти які і сам можу задонатити, а для того щоб зібрати суму більшу то потрібна набагато більше аудиторія і більше зусиль, гадаю що ліпше ті години, наприклад, проведу інтерв’ю за які отримаю кошти і задоначу потім.

Я почав збирати дрони FPV з запчастин. Перший дрон зібрав у квітні. Запчастини беру якісні, шукаю де можна вигідніше взяти. Але все одно воно все коштує недешево. Тож своїми силами багато не накупиш. Отже організував збір і багато різних людей скидуються. Вже відправлені на передову 3 семидюймових дрони та один на тестуванні. Зараз вже потрібні восьмидюймові.

Дуже дякую всім хто долучається до збору на FPV дрони! ❤️

Збираємо на 5 дронів
Зібрано вже 12 000 ₴

🎯Ціль: 60 000 ₴

🔗Посилання на банку
send.monobank.ua/jar/7yRerE3XoN

💳Номер картки банки
5375 4112 1730 8704

📩 Поповнити конверт через Приват24
www.privat24.ua/send/18t01

💳 Номер картки конверта
5168752107699079

Звіти за посиланням: t.me/ptashki_dlya_cukerok

Старлєй за відпустку вимагав обої або гроші на ремонт
А зажав так він скрисив мою нову уніформу

Так що збирав
Натурою

так, збираю з 2022 року. З часом це стає важче, майже неможливо десь просунути свій збір. Інфлюєнсери або забили на збори, або самі фільтрують які виставляти. Тому з часом прийшов до висновку, що краще невелика допомога власними силами (дякую всім, хто донатить кожен місяці на мою банку), але стабільно.
Сам я збираю на звʼязок повітряних сил. Зараз зробив систему виявлення дронів з позиціюванням у просторі, тестуємо вже у ПС, буду масштабувати..
Опис зборів тут dou.ua/forums/topic/40604

На початку вторгнення із тестем організовували збір на облаштування блок посту (спальники, топори т таке інше). Монобанок не було. Збір ножками по сусідам :-)

Не те щоб не було банок, а просто треба було речи тут і зараз. Не було часу спочатку зібрати гроші, потім шукати де на них скупитися.

Підписатись на коментарі