Оптоволокно від Укртелеком справді працює?

На разі проживаю у відносному центрі Києва, у п’ятиповерховому будинку, тож провайдерів тут небагато, а тих хто пропонує оптоволокно — тим паче.

Єдиним хто надає послуги оптики виявився Укртелеком.
Красиво розповідають що оптика вже заведена до будинку і підключення буде швидке, буде автономність 96 годин при відключеннях світла (хоча всі інші провайдери заявляють зазвичай про 72) і якось не дуже в це все віриться.

Чи був вже в когось досвід користування саме цими послугами від Укртелеком? Бо якщо просто подивитися відгуки на них — то там все ультра погано, але десь всередині сидить надія що можливо в Києві, і в контексті оптики воно трохи по іншому.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якщо є можливість, не зв’язуйтесь з цим провайдером, це сама відстійна компанія яку я зустрічав. Приїхали фахівці, сказали що договір поставляється на рік, мене влаштувало, бо більше року я не планував жити в цьому місті. Пройшов рік, я як планував, з’їхав і почалися гойдалки. Договір як з’ясувалося не на рік , а на два, хоча я фахівця не раз перепитав і попередив, що я не планую тут жити більше року. На мої дзвінки відповідали грубо і не йшли на поступки, мол в них на сайті прописано що договір на два роки. В мене питання, чому ви тримаєте не компетентних співробітників? Тепер мені довелося сплатити борг за те, чим я не користувався рік, по 290 грн за місяць. Що стосується обслуговування, то це взагалі жах, якщо у вас щось станеться з мережею, то чекати доведеться дуже довго, бо саму мережу вони не відслідковують, а прямої лінії до них додзвонитися немає, тільки через голосового помічника, а він геть не розуміє мої питання. Так що при поломці, будете сидіти без інтернету тижнями, а платити за це прийдеться, по в разі несплати, справа віддається приставам і слухати вас ніхто не захоче! Тому, якщо маєте змогу, ні в якому разі не зв’язуйте себе зайвою проблемою, навіть якщо ви будете користувачем і захочете розірвати з ними угоду, пройдете сім кругів АДУ. Надіюсь цим коментарем, а врятую принаймі хоча одну людину.

Зверніть увагу. Замовив підключення на сайті, тільки через 3 неділі перезвонили, LOL. Якийсь дуже «дивний» провайдер. Задаю прості питання. 1 Якщо Рахунок на оплату «оптичного інтернету» надається в електронній формі, то такий електронний документ має ЕЦП ? Представник «Укртелекому» мовчить. 2. З якою метою збираються персональні данні і передаються третім особам. Представник «Укртелекому» кидає слухалку.

Підключила в 2022 році ADSL від Укртелекома, працював без світла. Так, всього 20 мбіт, але для дзвінків і роботи достатньо, в браузері працювати і все таке. Зараз він здорожчав, але все одно тримаю на випадок якщо основний провайдер відвалиться під час блекауту. Але якщо мова про adsl, то там спеціальний роутер треба. Про оптоволокно не підкажу, в мого будинку нема. Ще кажуть що 3 дні буде працювати без світла.

Тут перевіряли свій будинок? Може є все ж таки ще провайдери? misto.lun.ua/internet

Був адсл який реально 12 годин тримав а на більше світло не вимикали, місяц тому замінили його на оптику, все зробили швидко, працює добре, 5 годин тримає, далі побачимо. Є підозра що в плані бекапу адсл є більш надійний, але там швидкості 18\2 мбіта, а ця оптика дає 90\90

адсл був від укртелекому? і замінили на оптику також від нього?

Так, раза 3 дзвонили за рік і пропонували перейти на оптіку, збоку ще стоїть київстар вітою парою, але він вмирає без світла

якщо просто подивитися відгуки на них

— це можливо ефект маси.Ви можете знайти маленького провайдера з одним-двума відгуками і всі 100% позитивні, і навряд знайдете форум де на Укртелеком/Воля/Київстар 100% позитивні відгуки. Звичайно, Укртелеком — компанія державна з витікаючими

з якого боку він державний?

Частка держави в підприємстві згідно з реєстром Фонду держмайна України 0

youcontrol.com.ua/...​company_details/21560766

Ну хз, я б навіть не розглядав укртелеком...

У 2022 році хтів підключити їх "інтернет без світла"(не оптика). Залишив заявку, тиждень чекав, потім прийшов майстер, лазив пів дня по поверхах, потім сказав шо все ок, мовляв я лінію підключив і з вами звʼяжуться. Звʼязалися ще за тиждень, сказали прийдемо інтернет проводити...і шось мене стрьомнуло..кажу він же без світла буде працювати? Кажуть ні....завіса. Добре побудовано флоу...з сайту де написано що інет без світла працює...до майстра який каже шо ніфіга.

Було з іншим провайдером: гучно прорекламували що провели оптоволокно в будинок, мешканці побігли підключатися, почали користуватися — щось не те. За допомогою утиліти mtr стало ясно, що швидкість супер на вузлах провайдера, а на самому будинку — __різко__ гірше. Опублікували на внутрішньому форумі провайдера з питанням what the. Зізналися — підключили будинок через радіолінк аби було швидше. Пізніше таки провели кабель.

Підписатись на коментарі