Керівництво Вінницької компанії «devavenue» скоїло напад та залякує колишнього співробітника
Я отримав оффер від компанії «DevAvenue», що розташована у Вінниці, і однією з умов був релокейт до Вінниці. Так як у мене на той момент на руках вже була пропозиція щодо співпраці від іншої компанії, я відмовився від пропозиції зазначеної компанії на що отримав пропозицію із більшою винагородою та можливістю працювати з дому. Мене це влаштовувало тож я погодився.
Через місяць співпраці мені стало ясно що для досягнення потрібного результату мені все ж таки треба бути присутнім безпосередньо в офісі. Тож через деякий час переговорів ми узгодили переїзд на умовах того що компанія надає житло а я тільки покриваю комунальні платежі. Це було сказано декілька разів, перший раз ще коли я отримав офер, вдруге ще до мого із сім’єю переїзду, і втретє коли я заселявся.
Під час роботи я періодично чув про те що Богдан (один з директорів), коли приходить час переводити оплату за роботу, починає вести себе накшталт «за що я вам маю платити» та шукати будь-які недоліки які б дали йому змогу або відтягнути або заплатити менше аніж було узгоджено при наймі. Зазначу що по умовах оферу було оговорено оплату у вигляді ставки. На той момент цей богдан був зі мною максимально люб’язний та мені здавалося що випадки про які мені розповідали це щось що мене обійде стороною.
І от наступає момент оплати за житло, орендодавці вже телефонують та питають що з приводу грошей, і так як узгоджена дата оплати вже пройшла, я звісно питаю це у богдана але він просто не відповідає на мої повідомлення. Потім сталася розмова у якій як напевне вин подумав він буде тикати мене носом у те що мало зроблено, але на усе я мав відповідь та докази того що робота зроблена колосальна. Керівництво знало що я не мав досвіду із криптовалютами але я мав освоїти роботу з ними, що я успішно і робив. Тож все виглядало так що керівництво ставить уроки у які неможливо вкластися, і навіть коли їм казали про це одразу, вони всеодно вимагали вкластися у них так, наче ці роки це мій естімейт. Тож по закінченню розмови із Богданом, було ясно що він не вдоволений.
Потім мені пише ПМ та повідомляє мені що вийшло якесь непорозуміння і під словами «оренду ми беремо на себе» було пойняте щось не те, а малося на увазі що мені тільки знайдуть житло а не оплачуватимуть його. І наступного дня я починаю переїзд до іншого житла бо платити по 25000 за квартиру у яку я не можу навіть взяти свою собаку я не бачу сенсу бо за 10000 я можу узяти нормальне житло. + На це житло я погоджувався саме на умовах що воно надається компанією. Після цього 3 дні я хворів, і на прохання попрацювати з дому мені відмовляли і просто не вносили до табелю ці дні як робочі.
Після хвороби я вийшов на роботу і директор вирішив пояснити хто тут господар та сказав що тепер я буду робити звіт по своїй роботі кожного дня у неробочій час, та ще й за це він платити не буде, на що я відповів що в мене немає такої можливості так як вечори я проводжу із сімʼєю. На що він відповів що тоді буде вираховувати цей час з моєї зарплатні. На такі заяви я відповів що мене таке не влаштовує і я звільняюся. Зібрав речі та пішов додому.
Через приблизно годину він зателефонував мені та запропонував зустрітися щоб вирішити усе мирно. Приїхав він із спортіком який під час розмови відійшов трохи за спину та наніс мені удар у живіт зненацька, а потім коли я скрутився та не міг прийти до тями від болю мені як пояснив цей недо директор богдан, доносили як треба працювати, «если бос сказал работать значит ты должен работать, если бос сказал делать отчеты вечером значит ты должен сказать да бос и делать отчеты вечером, кто тебе сказал что можно не выходить на работу когда тебе захочется, предупреждать надо за 3 недели иначе никаких оправданий и ты должен выходить в любом состоянии».
З того що я знаю, цей діректор та спортік мають бота у телеграм завдяки якому проводятся різного роду незаконні та сірі операції. цей бот повністю орієнтований на ринок рашки та був стуорений (або почав активно просуватися) під час повномасштабного вторгнення що є огидним саме по собі. Наявність цього бота не офішується перед співробітниками яких у темну використовують для створення продуктів які співвласники компанії потім використовують та поширюють на території рф.
Після того як я написав заяву до поліції мені та моїй родині почали надсилатися повідомлення із погрозами. Заява у поліцію написана але я так і недобився щоб слідчий хочаб пробував зняти відео з камер магазину поруч з яким це все сталося. А всі мої звернення до власників закладу закінчувалися словами «це ваша особиста проблема».
Єдина мета яку я переслідую, це зробити цю ситуацію публічною бо тільки так вони не наважаться перейти від погроз до діла. Одного разу вони це вже зробили, а погрожувати родині це нижче за усе низьке.
Це аккаунт директора
Це аккаунт спортіка
Це скрин учасників робочого чату який доказує що вони пов’язані між собою. якщо зайти на сторінку компанії у Лінкедін можна знайти і інших учасників чату.
А це погрози «спортіка»
39 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів