Who is мультитаскер?

Таргетнулась на мене якось реклама інтернатури. Взагалі стандартна тема в інстаграмі. Але на що я звернула увагу, так це вимоги до кандидатів. В цілому моя субʼєктивна оцінка цього посту незадовільна, але моєї думки не питали.
Викликає в мене питання слово «мультитаскер»: це хто такий? Як оцінюється чи ти мультитаскер? Якщо відкрито два файли Ексель, то це вже мульти чи ще моно?
СММ цієї сторінки відповіли мені, що це цитую: «той, хто може легко поєднувати виконання кількох справ одночасно». Знаю, що люди з РДУГ, наприклад, інакше не можуть, бо їх мозок має постійно перемикатися і бути навантаженим. Але ж не всі мають цей розлад. Тоді питання: нащо? Нащо одночасно робити декілька справ? Який в цьому профіт?
Інше питання: чому ця вимога стоїть в описі інтернатури ще й на першому місці? Випадково, не для того, щоб людинка закривала всі задачі, які не хочуть робити інші люди в команді?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Охх, понайвигадували якихось мультаскерів.
Вам потрібно шукати відповідь на це за питання в психології, вже давно є відповіді на все це.
Питання тільки в тому, в якому обсязі і з якою точностю — це інше.

Мультитаскерів знаю, якщо вони більш екстравертного плану з мінімальною кількістю комплексів — вони дуже спроможні ТімЛіди та взагалі Лідери в будь-який сфері.

IMHO: Сеошніки також МультиСталкери :)

90% лидов это мультитаскеры, вообще все что в сторону менджмента от individual contributor это мультитаскинг

Погонщик лцпцює декількох людей
Таска ніби одна

если ты с погонщиками работаешь то это твои проблемы

Як не називай
Рабство (вовки)
В овечій шкурі

Це такий міф що роботодавці придумали щоб найняти одного а працював як 3

А потім найняти 3х, коли той звільниться

Я так розумію це той, кого раніше називали web-мастер або просто комп’ютерщик. Часто такі люди потрібні в фірми, де IT не є основною сферою діяльності фірми

Мультітаскер це той, хто забере твою роботу. Якщо ти не.

Новий базворд в листі скілів професійного терпіли, високий попит в першу чергу там, де керівництво вумне та дартаньяни, а робітники дурні і нічого не можуть без такого красівого крівництва зробити самі.

Who is мультитаскер?

Вигадана істота, яку хоче знайти компанія, щоб компенсувати неефективний менеджмент.

Підписатись на коментарі