Де і як просувати новий інтернет-проєкт?

Зважаючи на надзвичайний стан в країні та у світі, як проводити пошукову SEO оптимізацію?

Наприклад, інформаційно-розважальна платформа ToBeAd.net підтримує чотири мови (українська, англійська, російська, іврит) та надає можливість зареєстрованим користувачам, легко та просто взаємодіяти один з одним. Проект розроблений однією людиною, і будь-які поради та відгуки будуть не зайві.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Почитав відповіді автора теми на критику то буду уникати цей проєкт бо тема перетворилась на суцільний SEO-спам

Тему варто просто видалити, щоб прибрати шкідливий приклад паразитування

За критику ще раз дякую! А по темі та по ділу, тут усього декілька доречних коментарів: 1. Це питання від Oleksii K 2. Коментарі від Evgeny Sergeev Все інше, на даний момент виглядає як навмисне псування теми та приниження гідностей.

Почитав відповіді автора теми на критику то буду уникати цей проєкт

Це правильно, бо правилами того проекту, заборонено наклепи або інші аморальні матеріали у публікаціях та оголошеннях (у коментарях — робіть що хочете, якщо автор публікації не забороняє).

Коротше, зносить топiк, це тупо спам свого сайта.
Чувак просто тулить тут ключовi слова для SEO маскуясь под дiалог.

За критику звичайно дякую! Але як треба відповідати на купу ваших запитань? — Проект величезний. Як мінімум за усіма посиланнями — реальне ядро нової соц. мережі. А усі ваші питання, понукають інші питання. Що ще ви хочете почути?

Дядь, досить дурня валяти. Я сам SEO займаюсь в тому числi. Твiй замаскований спам з посиланнями та ключовиками по тексту, та намагання типа пiдтримати бесiду палиться на раз два.
Дякуй Богу якщо модератор прохлопає вухами, там залишить цей топик. Вважай отримав на шару 4 dofollow беклiнка на cвiй сайт :)

Я сам SEO займаюсь

— мабуть невдало, якщо не зрозумів питання топіку?

Дядь, досить дурня валяти.

Чому ти так розмовляєш, наче тобі хтось щось повинен? Іди на фронт воювати, якщо ти воїн!

Після того, як я написав відповідь, ви додали ще декілка слів... Тоді і я додам:

Твiй замаскований спам з посиланнями та ключовиками по тексту

Що ви називаєте спамом? Мій проект та мою работу? — Це безмежна нахабність з вашої сторони, і це саме ви пишете спам та спотворююте тему. Топік зі змістом «...Проект розроблений однією людиною...» У чому ваша проблема? Заздрість?

Вважай отримав на шару 4 dofollow беклiнка на cвiй сайт

Що стосується keywords, то вони відповідають дійсності і разраховані перш за все на розуміння людей, а не для роботів. Так шо мені байдуже на вашу брехню. Питання полягає в тому:

Де і як просувати новий інтернет-проєкт?

Відповіді на нього нема, а приклад вийшов «дуже цікавий»...

Хитро, я навіть і не зрозумів спочатку))) наприклад))))

Я теж. Але подальший «дiалог» розкрив всi карти автора. Якби обмежився одним лiнком в темi, то проканало би :)
Чекам на модератора.

Це був не діалог, а відповіді на ваші запитання :) Я сподівався, що мені тут хтось порекомендує щось на зразок «StartPack» чи «Реєстр Українського ПО». У крайньому випадку — якісні українські каталоги.

Якісний проект сам себе ’про рекламує’, чи не так ? Яка у вас була маркетингова стратегія перед початком проекту?

Нi, не так :)

Автор, проект якого плану, про що ? Направленiсть ?

Для пет проджект то норм на собесі можна показати, могут даже кудись взяти з мінімальним інтерв’ю Як коммерс.продукт автор запізнився років на 15-20

автор запізнився років на 15-20

Чому 15-20? :) Ви бачили хочаб одну дошку оголошень з штучним інтелектом, де кожен автор може автоматизувати свій бізнес? — Особисто я — ні, але вже працюю над цим, хоча ще не збагнув, як це зробити найкращім образом...

не розумію переваги. А що заважає

поспілкуватися з GPT-turbo від OpenAI на українській мові

через Чат?
Чи це дошка, до якої прикручен Чат? Тоді це теж не є перевагою, тому що для користувачів буде перевагою наявність трафіку/живих юзерів на сайті.
Ну і якщо ви заговорили про SEO, то по яких keywords ви плануєте зайти в гугл?

через Чат?
Чи це дошка, до якої прикручен Чат?

— це зовнішній інтерфейс для відвідувачів приватних сторінок. Поки що GPT суто для демонстрації аситента (з моїми інструкціями). А згодом є у планах опція — надати можливість налаштування власних AI асистентів зереєстрованим користувачам.

для користувачів буде перевагою наявність трафіку/живих юзерів на сайті

— Мені треба було почати з того, що проекту усьго 2 місяці, а з моменту його повного розгортаня і того меньше. За цей час, власно розробленна статистика показує 200 — 300 унікальних відвідувачів в день без SEO оптимізації та з виключенням відомих пошукових роботів. При відсутності зовнішніх посилань на ресурс (повинно бути десь ~5 з DOU; Google console поки що не показує взагалі) та без реклами. За останніх 7 днів — 1800 уніків. Крім того, проект визиває інтерес серед різних систем, бажаючих перевірити надійність.. ToBeAd розробленний з використанням сучасних технологій (en. EBC OOP; framework Security), що застосовуються в Enterprise applications, у тому числі в банківському секторі. І я їх теж модернізую у міру моніторингу різної активності...Тому я думаю, що трафік — хочеш не хочеш, буде тільки рости :)

по яких keywords ви плануєте зайти в гугл?

— Особисто я, як розробник, за визначенням: «Соціальна мережа ToBeAd». А взагалі, поки що keywords формуються з країн та категорій. За цими ж ознаками будується «Стрічка».

Яка у вас була маркетингова стратегія

— ніякої. Це pet-project, над яким ще багато роботи. Проект постійно модернізується та я намагаюсь зробити його кращім. А взагалі, невистачає команди для розвитку проекту на конкуруючому рівні з відомими соц. мережами. Оскільки я більш Java Full Stack (web) developer, з усіх сторін (зокрема Frontend) є багато недоробок.. Але проект вже діячий, і на сьогоднішній день, з розрахунку лише вертекального масштабування в облаці, він може прийняти мільїони користувачів.

Якщо діячий та приносить гроши , отце мабуть джекпот — можна звільнятись з основної роботи

Проект чинний. За посиланням можно впевнитись в цьому. Однак я не раджу звільнятись з основної роботи, бо я поки що нікого не наймаю... Зважаючи на економічний стан різних держав, пошукова оптимізація спрямована на ринок Ізраїлю.

Підписатись на коментарі