Проблема авторизації у Резерв+

Добрий вечір!

В чому може бути проблема, якщо при спробі авторизуватися через Банк Восток відповідний застосунок просто не відкривається? Версія застосунку банка оновлена, дані Резерв+ очищав, вхід через сторонні сервіси у Chrome ввімкнено (у випадку авторизації через браузер), телефон не зовсім велосипед. Техпідтримка Востоку каже, що не має бути проблем з авторизацією. Бот підтримки Резерв+ у Вайбері завмерз після своєї пропозиції відправити скріншот проблеми.

Де може критися проблема авторизації через Восток? Сподіваюсь, що не офтоп.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Вже два тижні не працює авторизація черз приватбанк і моно. Не можу зайти на додаток.

Не працює авторизація (пробував через 4 різні банки), кидає на тей сами список банків. Якась жесть.

і не спрацює. голобородьки заброньовані до кінця правління. і зняті з обліку...

Аналогічна ситуація. Уже декілька днів пробую. Різні банки. Зносив додаток.
А віз і нині там.

Досі не можливо авторизуватися

Доброго вечора. Є людина яка дійсно знає як правильно авторизуватись у резерві і чому я не можу увійти і як то виправити?

Назва у того банку огидна, москальським смородом несе. А також той банк регулярно не пропускає моєї старої картки Приватбанку (котру пропускає сам Приватбанк) при спробі замовити щось на shop.silpo.ua. Довелося послати Сільпо.

Висновок: уникайте всього москальського.

Реєструються тягнувші до останнього

завтра — післязавтра взагалі буде жопа

Очікувано, не знаю на що вони розраховували з цим додатком.

ну було ж два місяці на оновлення, але всі тягнуть до останнього так само як і я))

Надіяться, що продовжать терміни. Всетаки 6.5 лямів не оновило)

Що викликати будуть по черзі FIFO, а по факту будуть за звичкою — в алфавітному порядку :-)

Спробувати на iншому телефонi, або свiй перезавантажити.
Ну або заюзати апку нормального банку.
«Восток» — це що таке ?

Підписатись на коментарі