Проблема авторизації у Резерв+
Добрий вечір!
В чому може бути проблема, якщо при спробі авторизуватися через Банк Восток відповідний застосунок просто не відкривається? Версія застосунку банка оновлена, дані Резерв+ очищав, вхід через сторонні сервіси у Chrome ввімкнено (у випадку авторизації через браузер), телефон не зовсім велосипед. Техпідтримка Востоку каже, що не має бути проблем з авторизацією. Бот підтримки Резерв+ у Вайбері завмерз після своєї пропозиції відправити скріншот проблеми.
Де може критися проблема авторизації через Восток? Сподіваюсь, що не офтоп.
19 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівВже тиждень не проходить авторизація через bank
Вже два тижні не працює авторизація черз приватбанк і моно. Не можу зайти на додаток.
Аналогічно
Досі не працюе 01.06.2025
Не працює авторизація (пробував через 4 різні банки), кидає на тей сами список банків. Якась жесть.
і не спрацює. голобородьки заброньовані до кінця правління. і зняті з обліку...
Аналогічна ситуація. Уже декілька днів пробую. Різні банки. Зносив додаток.
А віз і нині там.
Таке ж саме
Досі не можливо авторизуватися
Доброго вечора. Є людина яка дійсно знає як правильно авторизуватись у резерві і чому я не можу увійти і як то виправити?
Назва у того банку огидна, москальським смородом несе. А також той банк регулярно не пропускає моєї старої картки Приватбанку (котру пропускає сам Приватбанк) при спробі замовити щось на shop.silpo.ua. Довелося послати Сільпо.
Висновок: уникайте всього москальського.
Він лежить
Реєструються тягнувші до останнього
завтра — післязавтра взагалі буде жопа
Очікувано, не знаю на що вони розраховували з цим додатком.
ну було ж два місяці на оновлення, але всі тягнуть до останнього так само як і я))
Надіяться, що продовжать терміни. Всетаки 6.5 лямів не оновило)
Що викликати будуть по черзі FIFO, а по факту будуть за звичкою — в алфавітному порядку :-)
Спробувати на iншому телефонi, або свiй перезавантажити.
Ну або заюзати апку нормального банку.
«Восток» — це що таке ?