Не можу пригадати відповідь на секретне питання, через що акаунт Payoneer заблокований

При спробі входу в систему Payoneer ніяк не пригадаю відповідь на sequrity question. Пробую відновити пароль, проте коли його відновлено система далі знову запитує sequrity question і получається замкнуте коло.

В support center радять відновити пароль. Хоча це призведе до результату, яке описала вище. Чи є вихід?

Можливо, в крайньому випадку, якщо нічого не вдієш то можна видалити цей акаунт, при цьому не маючи можливості ввійти в нього з метою створення нового акаунту?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Писав в англомовну техпідтримку місяць тому, проблему вирішили за три дні. Суть проблеми: у мене був аккаунт, але я забув пароль і у мене не було ні пошти старої, ні мобільного телефону. Я створив новий обліковий запис і його відразу ж заблокували. Писав у техпідтримку, пояснював ситуацію, вирішилося тим, що новий акаунт залишили, а старий видалили з системи.

Англомовний швидше відповість, там як повезе. Можливо увійшли з нового пристрою чи айпі. Спробуйте знайти пристрій з якого раніше входили, і там поміняти секретні фрази

Там є сапорт. Навіть вже україномовний є (англомовний не раджу, там тупі індуси).

Підписатись на коментарі