Контракт в ЗСУ та робота на цивілці. Чи реально?

Поділіться, чи є в когось реальний досвід зберегти роботу в IT, продовжувати працювати та заробляти, а також долучитись до ЗСУ і також працювати по IT ?

Бо ніяк не покидає думка, що можу працювати на США вечір/ніч, а ранок/день — на ЗСУ. Важко, так. Але тоді вийде що можна продовжувати підтримувати фінансово підрозділи моїх друзів, + не паритись за моболізацію, бо вже робиш щось важливе і за своїми проф навичками.

Звучить логічно. Ні?

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Зарплатню командиру і тобі дозволять

Тоді треба подвиг
Замочити П
А ще краще живим на майдан до стовпа

Чому не пошукати роботу в ОПК?

Формально це реально, на практиці дуже залежить від обставин служби.
Заборонено мати фоп лише якщо у вас матеріально відповідальна посада, а на таку ви с ходу скоріш за все не попадете, та і ніхто не буде на вас подавати в суд у вч за це (вашу посаду більше ніхто і не знає), воно нікому не треба.
Але ви маєте розуміти, що в армії вам у будь-який момент можуть щось наказати і ви йдете і робите — інколи у вас може бути час на щось ще, інколи зовсім ні.
Якщо це тилова служба з паперами — може й реально, коли там вже 1-2 місяці прослужите, якщо це бойова — скоріш ні.

Підписання контракту це процес іноді не швидкий, думаю у вас буде час прийняти якісь рішення. А до того і паритися не вартує.

Поділіться, чи є в когось реальний досвід зберегти роботу в IT, продовжувати працювати та заробляти, а також долучитись до ЗСУ і також працювати по IT ?

Знаю одного що так працює ще з 2022. На роботі треба час від часу прикривати, проект старий і він там вже довго.

Коли почався шухер «чого не всі не фронті» на початку цього року, то брав кілька тижнів відпустки.
Потім «сталась» контузія і відправили назад в тил.

тоді вийде що можна продовжувати підтримувати фінансово підрозділи моїх друзів, + не паритись за моболізацію, бо вже робиш щось важливе і за своїми проф навичками.

Якщо тобі ок давати хабарі, домовлятись з керівництвом, і ти можеш «рішати» з військовими, тоді це можливо.
Тобто мотивація тут хіба «на##бати» армію і заробляти гроші як раніше.

ІМХО, в іншому випадку це не можливо

Ясно.
Ну я не хабарі маю на увазі. А саме працювати нормально і в ЗСУ, і підтримувати старий проект на цивільній роботі. З коментарів вище бачу що, 1) тягнути дві роботи довго не вивезеш; 2) це заборонено по уставу.

2) це заборонено по уставу.

Не заборонено нічим, якщо це не посадова особа.

І в Статутах я такого не зустрічав.

А саме працювати нормально і в ЗСУ, і підтримувати старий проект на цивільній роботі.

Це не можливо. От вивезуть тебе в поле на навчання.
Без інтернету, без графіка з 9 до 5. І що тоді?

Тому тут хіба «домовитись» з начальством що сидиш у військовій частині, і тоді є можливість працювати.
В 22 це ще було можливо, зараз багато хто хотів б так «домовитись», тому дешево це не буде (та й хз чи від незнайомої людини щось візьмуть)

тягнути дві роботи довго не вивезеш;

Питання в скілах і мотивації)

Очевидно що прийдеться брехати, тягнути час, придумувати чого таск займає тиждень а не день, вміти зіпхати погану роботу на інших і т.п.
Якщо тобі це не ок, то дві роботи ти не потягнеш

Зайчизм який ми заслужили(

можу працювати на США вечір/ніч, а ранок/день — на ЗСУ.

Згориш за місяць-два-три накуй.
Будь реалістом.
Це може бути тільки часткова зайнятість.
Бо на службі треба бути як огурчик і якісно виконувати свої службові обов’язки.

альтернатива сам же розумієш яка.

Так.
І тому треба розраховувати свої сили.
У нас марафон, а не спринт.

Персонального досвіду нема, але за такі випадки чув, робота однак парт-тайм, бо на фулл бракує часу, і через українсько контору, а не на замовника напряму
З реального досвіду (якщо це не якийсь ІТ спецпідрозділ, там можливо по-іншому) можу хіба додати, що найбільша проблема в реальності такого сумісництва — абсолютна відсутність навіть короткострокового планування, все змінюється дуже динамічно, невідомо, шо буде через годину, не те що на наступний день. Тому планування ’можу працювати на США вечір/ніч, а ранок/день — на ЗСУ.’ досить таки непевне

Ні, так не вийде. Навіть якщо «домовитись» з певним підрозділом, переміщення може бути в любий момент. Тобто, з моменту зарахування в частину, незалежності від того контракт це чи ні, можна забути про стабільність взагалі, і це ок в умовах війни

Якщо з США працюєте як ФОП, то потрібно дивитися, чи конкретна військова посада не забороняє цього. Якщо ні, то можна продовжувати працювати.

Контракт з ЗСУ це забороняє, спитайте краще своїх нових колег. Мобілізація — ні, але я думаю ви вже розумієте ризики і тому обрали контракт)

Ну поки що, всі кому писав, або не відповідають, або відмовляють. Та і по моїй спеціалізації в принципі там не багато варіантів (DevOps).

Контракт з ЗСУ це забороняє

Це точно?

www.helsinki.org.ua/...​u-roz-iasnennia-iurystiv

Навряд що у нас набереться багато мобілізованих саме «посадових осіб».
Більшість буде не посадовими особами з правом вести ФОП.

Крім того, є ЗП в конвертах, усілякі Payoneer тощо.

Досвіду немає. Чув, що деякі IT компанії продовжують платити якийсь відсоток від доходу певний час, або навіть постійно, якщо працівник мобілізувався. Що ще цікаво, то відгуків на IT вакансії від ЗСУ теж доволі не мало.
Якщо у вас мета не стати піхотинцем, то я б наполегливо все ж шукав всі можливості мобілізуватися більш менш «безпечно», а не вберегти роботу. Всіх грошей не заробиш.

Мобілізація зараз не гарантує нефіга, хіба що вам вдасться оформити перевод потім. Тому тільки контракт з усіма його мінусами. Але так, мобілізація не забороняє тримати фоп і навіть отримувати дохід на нього.

Друзі всі мої до речі, по мобілізації добровольцями пішли. Так, є певні нюанси, але загалом шо там, шо там одне й те саме. Все одно до кінця війни ніхто не відпустить.

Декого демобілізували по стану здоров’я, декого відправили в тилові частини. Але розраховувати на це наївно.

Та на цій роботі ніхто не буде так платити, це контракт з США. Там роботу робити треба)

О, підксажи пліз як напряму шукав контракт? Бо інфи багато, а тут реальний кейс)

Це важко і довго. Дивлюся як правило стартапи, а не великі компанії. Англійська вільне володіння має бути — це зрозуміло. Дивлюся тут:
wellfound.com
startup.jobs/remote-jobs?remote=true

Так він девопс, робота зовсім інша і справжніх асів дуже мало а ще з англійською хорошою можна на пальцях однієї руки порахувати.
В Європі напряму знайти можна а в штатах щось неймовірне для джавістів

Підписатись на коментарі