WebSummit або як бутербродниці дадуть слово

Вітаю техсєктор!

Хтось з вас може мати випадкову або «нарошну» підписку на новини конференції Web Summit.
Себе вони обзивають як «зе ворлдс прємʼєр тєх конфєрєнс», але це скорше про венчурні інвестиції в стенди, торгування бейджем, що ти там виступав, ну і звісно вести якусь пропаганду убер, блокчейну, енефтішки, аішки, опенаі врпери року.

Але цього року вони якогось прутня, вирішили дати відкрити рота жінці бутєрброда, цартсво йому пекельне.

Якось милого вона є в топ переліку спікерів з тайтлом «крісложінка радник дошки» якоїсь а-ля анті корапшон інтернейшнл. Що ця бутербордеса може розповісти на цьому стендшопі?

— Шо п*тін у всьому винний, а бєдниє рускіє ні в чому не винні?

— Шо в неї є піар папірчик на арешт від 404 країни?

— Шо її колишній, це жертва піар репресій?

— Шо організації оон, хрестик та хюман райт це ніщо?

Блєт, р*сня це гній людства, вони мають соромитись себе у всьому світі, вони не мають не те щоб під назвою підорашн федерейшн промовляти слова, вони в принципі мають бути забанені на всіх масових подіях.

Ібо з них не вибити типову р*скую культуру накшталт: «дайтє водочкі», «піндоси там шось вякают», навіть якщо донатять на ЗСУ...

Фууу, просто огидно від тої тупості світу

ХОЧА на що я сподіваюсь, що наші там на конфі закидають її бутербродами, що Кличко візьме боксерські рукавчики або хоча б стане поруч так, щоб ця бутербродка втікла звідти. ІБО Р*СНЯ НЕ МАЄ ПРАВА НА СЛОВО

Підтримайте лайком та репостом мій пост на linkedin

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Ібо з них не вибити типову р*скую культуру накшталт: «дайтє водочкі», «піндоси там шось вякают», навіть якщо донатять на ЗСУ...

Німці — газонюхи, бо дають недостатньо допомоги; ляхи — курви, бо блокували кордон; європейці в цілому — куколди, бо ще не об’явили рашці тоталєн кріґ і не передали увесь свій ВПК Україні; американці — пєндоси і гниди, не хочуть приймати нас в НАТО і не надто активно помагають, можуть більше; НАТО теж куколди бо не прийняли Україну і не розбомбили Москву в скло; євреї — [коментар видалено], ще не передали свій залізний купол Україні; японці теж не надто активно помагають України, могли б вже Курили забрати і переманити рашку на себе; усякі китайці, угорці, та інший світ просто путінські жополизи.
Одні Українці то велична та мудра нація, що мужньо стоїть супротив світового зла.

Нажаль русня всюди присутня, нажаль від них так просто не позбавитись
Але насправді то так само як і твітер майданчік де можна робити розголос і він порою працює

Там є один чувак який регулярно мені попадається в залайканих підписниками, зрадойобство фейкове сране розповсюджує. Скарги лишав, писав, ще раз скарги
Тому вірю

Але ми можемо докласти певного ефорту для того щоб їх задихатися. На мою думку наші можливості для цього ще не вичерпані, але треба підійти креативно.

Коментар видалено автором допису.

Юля залогінся під своїм ім’ям. ))

Автор крім того що пише від імені шестикласника, так ще й коментарі з критикою видаляє.

Мені першому далі такі права, вирішив видалити перший коментар з поганими софт скілами, вибачте, що ви перший, а не якійсь там руснявий комент)

Можу і цей комент видалити, в ньому є признаки переходу на особистості, ще й не підтверджені фактами

Підписатись на коментарі