OpenAI тестує власний ШІ-пошуковик SearchGPT
OpenAI тестує прототип власного ШІ-пошуковика SearchGPT.
Новий пошук базуватиметься на ШI та поки буде випущений на обмежену кількість користувачів, що дорівнює 10 000, але ви можете записатися на його тестування. Судячи з усього, це буде суміш традиційного пошуку на кшталт Google з компіляцією результатів на базі ШI та певним рівнем інтерактивності та можливості уточнення.
- На відміну від звичних пошукових систем, SearchGPT зможе вести діалог уточнюючи та підлаштовуючи вибірку.
- Можливість такого пошуку буде інтегрована прямо в ChatGPT, що дасть єдине вікно входу і для пошуку, і для спілкування з ботом.
- Крім того, SearchGPT видаватиме не просто посилання, а вже проаналізовану інформацію і користувач зможе отримувати відразу готову відповідь на свій пошуковий запит.
Особисто для Капітана це дуже очікувана функція, ChatGPT з повною інтеграцією з інтернетом, що може бути краще? Зараз я використовую паралельно і чат-бота, і Google у повсякденній роботі, якщо OpenAI зможе спростити мені життя і зробити all in one рішення, то радості моїй не буде меж.
Я вже подався на whitelist і дуже сподіваюся бути в перших рядах, хто отримає до цього інструменту доступ. Триматиму пасажирів у курсі!
До речі, якщо вам цікаво читати подібні новини, огляди та просто корисну інформацію зі світу IT та High-Tech щодня, то приєднуйся до телеграм-каналу автора під назвою «Затишна Галера», там лампово і багато цікавого.
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів