Свічнутись з адміна

Вітаю

Чи є тут колишні адміни, мережевики чи сєкурники які в решті решт свічнулись кудись окрім як в розробників?

хотілось би почути хто як і куди переходив. що було складним, можливо поради куди адміном йти не треба) але в розробників не хочу. з повершелом проблем не маю, але прям на програмування не стоїть в мене.

маю великий досвід адміністратором ажур, наземного мс (сццм)

зі ні, не вигорів, ні, не задовбало. просто багато вільного часу і закрадаються думки про спробувати себе в чомусь іншому але де наявні знання знадобляться

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
на програмування не стоїть в мене

Ви хоч натякніть нам, на що стоїть. Бо інакше будемо гратися в угадайку.

для себе дивився перехід на девопса, але в Україні як виявилось, ажур девопс майже нікому не треба
йти далеко від мс я теж не хочу. тому зараз багато англійської і можливо просуватись по євпропці на ажур девопси. по просто адмінити ажур — не цікаво по грошам. це вже всі і давно вміють )
як варіант, прожект мгмт, але не було нормального прикладу зі знайомими, щоб дізнатись що під капотом цієї роботи

Я на джаву свічнувся заради грошей, а потім девопси стали популярні, теж непоганий напрямок

за грошима не женусь в цій ситуації
в мене дуже вузький напрямок який дозволяє мати набагато більше медіани серед саме адмінів

Світчнутись можна, але зараз це буде важче. Я б радив качати все ж нікс системи, інфраструктуру як код, докер, віртуалізацію і пітон.

В девопса по дефолту. Чи якщо секьюріті є devsecops. Знаю багато народу хто свічнувся так
У мене взагалі карʼєрний шлях адмін > ba > системний аналітик > розробник
Зараз в розробці знання по мережам стають іноді у пригоді коли щось типу проксі чи dns штук пилю на фрілансі

This.
Сисадміну найлегше світчнутись в DevOps, найбільша кількість скілів метчиться з стеком технологій в ній

Підписатись на коментарі