Вишиванка як QR-код

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Прочитав у новинах про цікавий український проєкт VyshyvAI.

VyshyvAI — вебсайт з ШІ-платформою для створення персоналізованих вишиванок. Користувачі можуть закодувати у вишивку будь-які сенси, написавши їх текстом. Наприклад, ви можете написати свої улюблені цитати, і ШІ перетворить їх на унікальні візерунки, які потім виробники вишивають на одязі. Алгоритм аналізує введені дані та створює дизайн, що поєднує традиційні українські мотиви з сучасними тенденціями, пояснює співзасновник.

Ділимося враженнями 🙂

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

А чому б вам не написати, що генерація ще не працює — на самому сайті?
P.S.
А як виглядають мої можна подивитися у мене у твіторі: twitter.com/OlegDorozhko
До речі, шукаю спонсора, щоб перенести у хмару.

Воно не працює. Постіно падає 500-ка

Вітаю) Я CEO цього проєкту
Наразі сайт в принципі не працює, так як те, що зараз є за адресою — демонстраційний прототип, який ми створювали під пітч, він далекий від готового продукту

Зараз з командою активно працюємо над довершенням технології та її імплементацією на сайті, тому слідкуйте за оновленнями, скоро все буде окей)

Якщо цікаво, то можемо зписатися будь-яким зручним для Вас способом, можна буде потестити нинішній стан продукту, але він поки працює лише ручками

Мені було цікаво подивитися на якість генерації і як воно працює) Колись експерементував з подібним.

Вітання, Станіславе

Сьогодні оновили наш лендинг, поки генерація візерунків лишається за лаштунками)
Але можете заповнити форму і ми асап покажемо, як вони виглядають безпосередньо по Вашому запиту)

vyshyvai.com

Підписатись на коментарі