На порталі Дія з’явилась можливість потягнути свій обліковий документ з реєстру

Напевно заповнивши прогалини в даних через Резерв+, дозволили нарешті зробити нормальний GET-запит в реєстр через заявку на порталі Дія. Функція, до речі, вже не працює через технічні причини.

update: вже працює

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

і це мене врятувало вчора, коли прилетів на 1 день в інше місто подати документи на новий закордонний паспорт і Резерв+ не «оновлював» данні, бо наче він лежить вже 3 дні (а там треба не пізніше ніж за 3 дні оновити дані). Тому я зміг отримати той самий ПДВ з лого Резерв+ через дію за декілька хвилин.

Аж цікаво стало з врахуванням новини.

Військова таємниця під надійною охороною.

та там ж всі реєстри всьо і стефанішина каже на «2-3 тижні». тобто надовго. цілий мін’юст...

скажуть що все в порядку, і взагалі то іпсо, а роботи на 2-3 тижні планові

Ні, таки по телемарафону сказали. І навіть що скоріш за все данні було вкрадено

Знов скоріш за все спустять все на тормозах як це вже було в 2022 коли москалі знищили бази.

Але все ж цікаво резер+ не працює лише тому що пов’язаний з іншими реєстрами і тому не ПЗ не може нормально опрацювати запит, чи тому що він так само викрадений і знищений, як наприклад в 2022 була знищена «база» з ковід-сертифікатами.

Схоже що сам резер+ все ж не зачипило: в застосунку хай і з великим запізненням, але появився оновлений документ, дата формування 20.12.2024

Резерв+ лежав вчора зранку. При цьому, судячи з коментів у чаті для бета-тестерів, команда дізналась про проблему саме через повідомлення користувачів. Після цього оновлення документу у додатку займає −15-25 хвилин.

Тут має бути легендарний мем про роль кібербезпеки. Але його і так всі знають

резерв+

отримав вчора документ нарешті
доволі дивна технологія, чекав у застосунку десь 30 хвилин...
90% юзерів закриють застосунок

там дивна архітектура, мабуть якась черга ... хз

як на мене то система — гівно, так не роблять

Привіт, є якийсь фідбек на фічу? яка різниця порівняно з резервом?

отримав свій. деякі дані там були, що не могли попасти з дії.
отже це дійсно отримання існуючих даних, без попереднього їх створення/оновлення (як у резерв+)

Знайомому написали — обновіть данні або зверніться до ТЦК

це якщо на обліку нема, як і в резерві
те ж саме в мене після декількох спроб

пишуть до 10 хвилин, чекаю зі вчора )

Підписатись на коментарі