На порталі Дія з’явилась можливість потягнути свій обліковий документ з реєстру

Напевно заповнивши прогалини в даних через Резерв+, дозволили нарешті зробити нормальний GET-запит в реєстр через заявку на порталі Дія. Функція, до речі, вже не працює через технічні причини.

update: вже працює

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

і це мене врятувало вчора, коли прилетів на 1 день в інше місто подати документи на новий закордонний паспорт і Резерв+ не «оновлював» данні, бо наче він лежить вже 3 дні (а там треба не пізніше ніж за 3 дні оновити дані). Тому я зміг отримати той самий ПДВ з лого Резерв+ через дію за декілька хвилин.

Аж цікаво стало з врахуванням новини.

Військова таємниця під надійною охороною.

та там ж всі реєстри всьо і стефанішина каже на «2-3 тижні». тобто надовго. цілий мін’юст...

скажуть що все в порядку, і взагалі то іпсо, а роботи на 2-3 тижні планові

і взагалі то іпсо

«Я думаю, що роль кібербезпеки трохи перебільшена. Про неї багато говорять, але по факту назвати якісь реальні кейси кіберзагроз мало хто може. Наведу простий приклад. Коли ми прийшли в Офіс президента, it-команда показала дашборди з тисячею атак на день, перевантаженням сайтів і т.д. Через два тижні ми їх звільнили, і нічого не відбувалося впродовж декількох місяців, поки ми збирали нову команду», — розповів Федоров.

Ні, таки по телемарафону сказали. І навіть що скоріш за все данні було вкрадено

Знов скоріш за все спустять все на тормозах як це вже було в 2022 коли москалі знищили бази.

Але все ж цікаво резер+ не працює лише тому що пов’язаний з іншими реєстрами і тому не ПЗ не може нормально опрацювати запит, чи тому що він так само викрадений і знищений, як наприклад в 2022 була знищена «база» з ковід-сертифікатами.

Схоже що сам резер+ все ж не зачипило: в застосунку хай і з великим запізненням, але появився оновлений документ, дата формування 20.12.2024

Резерв+ лежав вчора зранку. При цьому, судячи з коментів у чаті для бета-тестерів, команда дізналась про проблему саме через повідомлення користувачів. Після цього оновлення документу у додатку займає −15-25 хвилин.

Тут має бути легендарний мем про роль кібербезпеки. Але його і так всі знають

резерв+

отримав вчора документ нарешті
доволі дивна технологія, чекав у застосунку десь 30 хвилин...
90% юзерів закриють застосунок

там дивна архітектура, мабуть якась черга ... хз

як на мене то система — гівно, так не роблять

Привіт, є якийсь фідбек на фічу? яка різниця порівняно з резервом?

отримав свій. деякі дані там були, що не могли попасти з дії.
отже це дійсно отримання існуючих даних, без попереднього їх створення/оновлення (як у резерв+)

Знайомому написали — обновіть данні або зверніться до ТЦК

це якщо на обліку нема, як і в резерві
те ж саме в мене після декількох спроб

пишуть до 10 хвилин, чекаю зі вчора )

Підписатись на коментарі