Зробіть свій внесок у зниження стресу в ІТ

Привіт, друзі!

Ми знаємо, що робота в ІТ часто буває дуже інтенсивною та стресовою. Саме тому ми хочемо допомогти зробити ваше життя трохи легшим і комфортнішим. Ми проводимо короткий опитувальник, щоб краще зрозуміти, які виклики ви зустрічаєте на роботі, та знайти ефективні способи боротьби зі стресом.

Ваша участь дуже важлива!

Відповівши на кілька запитань, ви допоможете нам створити інструменти, які дійсно працюють для вас та ваших колег. Це займе лише кілька хвилин.

Щиро дякуємо за ваш час і внесок у покращення умов роботи в нашій галузі!

Заповнити опитувальник

З найкращими побажаннями,

Ілля та Ярослав
Команда дослідників

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

А шо таке «стрес в айті» ?

Які основні джерела стресу у вашому житті?
— Робота
— Особисте життя
— Фінанси
— Other

Нагадало опитування про найвідомішого австрійця, де більшість голосів було за Other (if you know what I mean)

Заповнювави зранку, тому вийшло трохи крінжовенько, ну вже як є. Вибачаюсь, якщо що.

Все добре. Дякую за ваші відповіді.

Опитувальник таки biased, і розрахований на людей які апріорі програмують себе на стрес

Спіткнувся на питанні коли я відчуваю стрес... нуууу

Стрес — це відчуття тиску, пригніченості або неспроможності впоратися із проблемою.

Тобто по вихідним чи в понеділок з проблемами не можна впоратись а в інший день можна? чи це як розуміти? ;)

Насправді опитувальник для всіх.) Ми просто просимо поділитись власним досвідом стресу. Тому важливі питання коли ви відчуваєте стрес, щоб ви пригадали конкретний випадок з вашого досвіду.

Ну це відносно і суб’єктивно, хз... що сказати

В мене валом тиску 24×7 але стресу в повному сенсі не можу сказати що взагалі буває, тому й не знаю що відповісти. Може раз на рік. Зазвичай це якісь обставини які від мене не залежать, почуття безпорадності, от війна й тривога. Але до того вже звик

Вписувати якийсь час дивно, не хо себе програмувати, бо це самонавіювання як на мене вже... я таке не люблю тому й кажу як є

Так, мабуть ви маєте рацію. Я замінив час на вільну відповідь.

Ну плавно підозріло все пішло в VR буде цікаво почитати якось що ви там робите
Заповнив, в принципі, мабуть правда не дуже репрезентативний айтішнік от, вже як є

Якщо у мене немає стресу, там просто часто немає потрібних варіантів.

В мене думки про стрес виникають стрес тому опитування пропущу

ваші відповіді будуть абсолютно анонімними

Друге обов’язкове запитання в опитуванні:

Ваше Ім’я та Прізвище (це конфіденційно та виключно для ідентифікації)

Опитування для DOU варто готувати краще, щоб уникнути зайвого стресу

Враховуючи скільки у мене повних тезок в тому числі в айті, сумнівно що їм це дасть якусь додаткову інформацію без хоча б дати народження.

Підписатись на коментарі