Звільнення в OpenAI: Джон Шульман йде зі стартапу до конкурентів Anthropic
Співзасновник OpenAI Джон Шульман звільняється зі стартапу після дев’яти років роботи та йде в конкурентний стартап Anthropic. Про своє рішення він повідомив сьогодні в X.
I shared the following note with my OpenAI colleagues today:
— John Schulman (@johnschulman2) August 6, 2024
I've made the difficult decision to leave OpenAI. This choice stems from my desire to deepen my focus on AI alignment, and to start a new chapter of my career where I can return to hands-on technical work. I've decided...
Цей вибір пов’язаний з моїм бажанням поглибити свою роботу в галузі налагодження ШІ та розпочати нову главу моєї кар’єри, де я зможу повернутися до практичної технічної роботи. Я вирішив досягти цієї мети в Anthropic.
Він відіграв ключову роль у створенні платформи чат-ботів на основі ШІ ChatGPT, очоливши навчальний центр OpenAI, який займається налаштуванням генеративних моделей на виконання інструкцій людей.
Крім того, президент і співзасновник OpenAI Грег Брокман бере тривалу відпустку — до кінця року — після дев’яти років роботи в компанії, щоб «відпочити і перезарядитися».
Пітер Денг, продакт-менеджер, який приєднався до OpenAI минулого року після того, як керував продуктами в Meta, Uber і Airtable, також звільнився деякий час тому, підтвердили в компанії.
14 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів