Чи маєте ви DIY-проєкти? Розкажіть про свій досвід!

Спільното, розкажіть, чи займаєтеся ви DIY-проєктами? Якщо так, то що саме робите? Діліться у коментарях світлинами!

До речі, а ви знаєте, що на DOU Day Picnic на вас чекає барахолка з елетроннікою та іншими цікавими речима? Приходьте 31 серпня на пошуки нових деталей для ваших проєктів або ж навіть беріть участь в ініціативі як продавець!

📸 Щоб додати фото, завантажте його на Imgur і вставте посилання (на сам файл) у свій коментар.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Рушій для гри у шашки
Рушій для гри в футбол на папері, та бранч де робиться три ходіка, та б’ються штрафні, якщо ходити не можна
Білдер кінцевих автоматів, наприклад, для швидкого обчислення сили руки в покері, тут готові автомати для техаського холдему (5 та 7 карт), шість плюс холдем (5 та 7 карт), та омаха (7 карт, треба брати краще з 6 варіантів карманних карт)

Аха-ха-ха, я теж силу руки у покері обчислював. Десь є програма. Здавав карти всім — грав всіма за чартами (лімітний покер), тоді здавав ті карти, що лишалися у колоді. Тобто випадково брав ту чи іншу і грав до кінця — так отримував результат при сдачі ції карти. Тоді порівнював результати різних ігор і отримував рекомендацію — що краще робити — фолдити чи колити.

Зібрав собі розумний педалборд гітарний, що вмів отримувати міді і вмикати зазначені ефекти в пресеті. True analog sound. Правда всеодно потім взяв компатний проц і забив. але було цікаво, бо тоді ще ті самі ефекти як раз теж збирав.

собрав на виходних з 3х поломаних шабель дві яки ще покатять.

Мій проєкт — це зручний орігінальний графічний редактор, який дозволяє створювати якісь такі арти.

P.S.
Після додавання лінку (чи редагування посту) не забудьте оновити сторінку.

Генерується лише початкова картинка. Далі, покроково, я cell-neighbours функціями інформацію малюнка змінюю у потрібному мені напрямку. До речі, такі функції можна поєднувати у цілі скрипти і виконувати вже пакетами обробки. Ось ще намалював, щойно:

І якщо скрипт вже записаний, далі вже можна отримувати безліч подібних щодо стилю виконання картинок у дуже швидкому темпі. Ось я запустив скрипт і вже отримав нову картинку.

Що цікаво — начебто ШІ не зможе створити подібний шедевр, бо він працює з ймовірностями.

P.S.
Які у мого проєкту перспективи і чи є вони?
Так, є. Можна створити величезну бібліотеку типових скриптів, якими можна буде намалювати будь-що, у будь-якому стилі. І швидко. І без шости пальців. Чи це конкурент ШІ? Ця нова графічна мова? А чому б і ні? Це як PostScript, але для графіки.
Чи шукаю я фінансування для подальшої розробки? Наприклад, розміщення проекту у хмарі, та прикручування мульти користувацького інтерфейсу? Так, шукаю. Чи це досі було марно? Ага.

Інтерфейс може бути таким — без дизайну тут —
Або таким — більш сучасна версія, хоча тут просто інший принцип інтерфейсу програмування скриптів.
youtube.com/watch?v=...​si=MlcR0H7CUHWLyGa7&t=220
Інтерфейси обрані саме такими , бо вони мені — повільному олігофрену (хоч і трохи геніальному) — найбільш подобаються — легко і зручно все робиться.

Бачте, про що тут йдеться? Про великі гроші. Мої графічні скрипти це ніби промпти графічних ШІ. А ле ті ШІ не створють комбінації графічних примітивів.
Ну й до того ж — вся ця моя графіка це лише наочна демонстрація абстракція значно більшого використання — наприклад у моделюванні та конструюванні з універсальних елементів.
Видобуток кожної формули займає час — а час це гроші. Тобто, той хто буде шукати вірну формулу скрипту, буде й витрачати час і звісно вимагати компенсації. Тому це гроші.
P.S.
...як витратив зараз час я...

І до речі, зовсім забув — я вже давно зупив працювати над цим проєктом, тому що немає можливостей, немає вільного часу, бо є ще безліч справ (та хоч домашні та дворові, якійсь там побут), які треба робити одночасно за відсутності того ресурсу, який дозволяє делегувати і вивільняти час. Я звісно про гроші. Про фінансування. У кого воно є — той працює. У кого нема — той, якщо працює на таких умовах — великий дурень. Бо він шкодить так не лише собі, але й своєму проєкту. Бо необхідно використовувати якісні інструменти, а не робити якесь DIY з PET-пляшок.
P.S.
Звісно якщо це не стажування, бо воно за досвід.

Щоб додати фото, завантажте його на Imgur

Ого... нарешті фічу запилили 😁 До drag and drop і мініатюр/каруселі навряд чи вже доживемо)

До drag and drop і мініатюр/каруселі навряд чи вже доживемо)

Та ну, це ж розробника треба десь знайти. А де ти його знайдеш? От був би якийсь форум, типу для розробників з України...

Ну, оскільки тут тихо, то прийду я шороху наведу.

Мій DIY це opensource. :)

Бачу тег photocomments, тож тримайте. :D

P.S. ptah.sh

Підписатись на коментарі