Оформлення квартири на себе

вітаю

в когось є свіжий досвід придбання квартир, бажано в новобудовах?

придбав в нещодавно в розтермінування, скоро кінець строку виплат, час оформлення на носі

з одного боку якось сцикотно на себе, а з іншого — нема на кого

хто що може порадити?

знаю що є закон, якщо це єдине житло — забрати ні за які штрафи не можуть

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
з одного боку якось сцикотно на себе, а з іншого — нема на кого
хто що може порадити?

Та хз. Якщо нема на кого оформити то набагато більша ймовірність втратити квартиру через мутки ніж те що Україна забере. І хз чи завтра не обмежать послуги нотаріуса чи ще щось. А так квартира вже твоя.

Я б оформив на себе і нікого там не прописував.

Мені розповідали що самий надійний варіант коли нерухомість вже на тобі, це взяти гроші в борг у матері і не віддавати, вона подає на тебе в суд і на квартиру накладають арешт поки йде суд.
Це самий надійний варіант — ніхто нічого не зможе зробити з такою нарухомістью

Таке щось нарозповідали, нашо ті суди.
Обтяження квартири може зробити нотаріус під борг, без суду.
Суд в коли розглядає справу скоріше за все арешт накладати не буде, якщо не довести підстави через які відповідач захоче приховати активи і не розрахуватись.
Видно що ви в судах не були короче, та й в нотаріусах не дуже.

Обтяження квартири може зробити нотаріус під борг, без суду.

О мабуть це якраз малось на увазі.

Видно що ви в судах не були короче, та й в нотаріусах не дуже.

Ну це розмова після другого келиху пива була. Та й доповідач був теоретиком в цих справах ))

В нас є такий закон?

юристи казали що це частина 7 статті 48 ЗУ «Про виконавче провадження»

Ти в резерві зареєструвався?
От і думай чи оформлювати на себе

наче ті хто не оновив не отримають повістку і штраф

Не оновлював, не отримав ні повістки ні штрафу=)

вчора тільки були перші новини що перші почали розсилати
осінь покаже

Завжди є можливість потягнути вступ у власність, може буде щось дорожче, типу за електрику платити не по прямому контракту а через забудовника по комерційному тарифу.

не зрозумів щодо оплати за електрику
потягнути зі вступом у власність вже домовився з забудовником — розтягнемо платежі ще на декілька місяців

наприклад у КАН у комфорт-тауні було таке — що поки не вступив у власність, електрика по лічильнику, але платиш самому КАНу і воно трохи дорожче за квт, а після власності вже з ДТЕК прямий договір.

Якщо нема на кого — то оформлюйте на себе, що тут вдієш.
Що до законів — тут все залежить від адвоката

Життя військовозобов’язаного чоловіка в Україні зараз — це життя боржника, який має віддавати державі борги у тій чи іншій формі. Хочете — можете піти в армію і ніяких штрафів не буде. Не хочете служити — платіть штрафи. Не хочете служити і не хочете платити штрафи — будьте готові до втрати майна якщо штрафів набіжить на 160к грн.

Не я придумав ці закони, я лише описую у якій ситуації ми всі живемо.
Але на вашому місці я б думав так: «Якщо вистачило грошей на придбання квартири, то й на штрафи вистачить». Хоча, фактично я й так на вашому місці, просто моя квартира куплена і оформлена на мене раніше. Вже заготовив окрему кількість грошей на випадок штрафів, щоб не втратити майно (житло і авто).

Не хочете служити — платіть штрафи

І тебе на затовкають у бус?

так, на штрафи теж відкладено) але різні юристи кажуть по-різному
деякі заявлять, що не можна буде просто платити штраф раз за разом

штраф ты платишь единожды — и именно за то, чтобы тебя «отметили» в резерве+, как если бы ты это сделал сам до накопленного штрафа. Я в любом случае я его бы не платил, пусть будут суды и т.п. Оплатить значит согласиться.

цікаво, а що буде з людьми без майна і грошей?) штраф зникне через 3 роки?

всі політвʼязні, штрафи і всякі теперішні ачівки зникнуть зі зміною влади

Ніт, про штрафи влада ніколи не забуває. Це ж бабло у бюджет

є закон, якщо це єдине житло — забрати ні за які штрафи не можуть

На жаль, ні. Якщо сума штрафів перевищить законодавчо встановлений розмір мінімальної заробітної плати в 20 раз (зараз це 160 000 гривень), то заберуть і єдине житло.

На маму, если доверяете. И сразу мама в завещании на вас.

Думаю, что и так могут конфисковать и реализовать для погашения штрафов и прочего.

А чому сцикотно? Пан держслужбовець у якого офіційних доходів вистачить хіба що санвузол від тої квартири ?)

ніт, офіційна зп
за останній рік як раз на вартість квартири якщо порахувати
питання в тому що в мене ніяких військових документів немає
будуть штрафи — можуть оштрафувати. після 160к здається

Там сцикотно для тих, кому треба виписуватись і прописуватись. Народіть дитину і пропишіть її там)))

це теж не варіант нажаль
але прописуватись я там не планую
мені треба тіки оформити її на себе після здачі забудовником

У мене все на дружині — і квартира і авто.

вона відмовилася)
в процесі розлучення

Так а квартира не може бути у процесі визнана суспільним майном і поділена навпіл?

ну не хоче і не хоче, мені таке)

Чому? Ідеальний варіант. Держава не доїбеться, а дружині я довіряю (інакше нафіга одружуватись?) Та і у шлюбі насправді пофіг на кому сумісне майно з точки зору розділу якщо що. А майно у нас усе сумісне.

інакше нафіга одружуватись?

спустя годы очень вероятно что может быть много сюрпризов. Статистика 70% разводов ни о чём не говорит?
А будучи ветвистым Аленем ничего даже поделать не сможешь чтобы сбросить рога — имущество же не твоё)

ну навіть якщо вона по закону перепаде дружині мені таке, є донька якій теж перепаде
питання в тому, щоб не державі)

Зареєструй ТОВ, і внеси квартиру як статутний капітал.

ДФС дякує солоденьким за такі коменти

Підписатись на коментарі