Опитування представників українських ІТ-компаній щодо процесу піклування про ментальне здоров’я співробітників
Українська Психотерапевтична Ліга спільно з HURMA System проводе опитування представників українських компаній щодо процесу піклування про ментальне здоров’я співробітників
В рамках запланованого дослідження планується провести опитування та інтерв’ювання більше ніж 200 представників українського бізнесу
Більшість свого часу українці проводять на роботі і у період повномасштабної війни турбота про ментальне здоров’я стала пріоритетом не лише для профільних міністерств та громадських організацій, а й для відповідального українського бізнесу.
Головна мета дослідження — дізнатися про поточний стан справ із захистом ментального здоров’я на робочому місці, виклики, з якими стикаються бізнес на цьому поприщі та кращі практики.
Представників українських ІТ-компаній запрошують пройти опитування, яке покликано дослідити процес захисту та піклування про ментальне здоров’я співробітників в українських компаніях. Опитування буде релевантним для працівників сфери HR, директорів та власників бізнесу.
Доєднатися до опитування можна за посиланням.
Важливо: Всі надані відповіді, будуть обраховані в узагальненій формі з науковою метою. Результати опитування будуть опубліковані у фаховій пресі лише у зведеному вигляді.
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів