Опитування представників українських ІТ-компаній щодо процесу піклування про ментальне здоров’я співробітників

Українська Психотерапевтична Ліга спільно з HURMA System проводе опитування представників українських компаній щодо процесу піклування про ментальне здоров’я співробітників

В рамках запланованого дослідження планується провести опитування та інтерв’ювання більше ніж 200 представників українського бізнесу

Більшість свого часу українці проводять на роботі і у період повномасштабної війни турбота про ментальне здоров’я стала пріоритетом не лише для профільних міністерств та громадських організацій, а й для відповідального українського бізнесу.

Головна мета дослідження — дізнатися про поточний стан справ із захистом ментального здоров’я на робочому місці, виклики, з якими стикаються бізнес на цьому поприщі та кращі практики.

Представників українських ІТ-компаній запрошують пройти опитування, яке покликано дослідити процес захисту та піклування про ментальне здоров’я співробітників в українських компаніях. Опитування буде релевантним для працівників сфери HR, директорів та власників бізнесу.

Доєднатися до опитування можна за посиланням.

Важливо: Всі надані відповіді, будуть обраховані в узагальненій формі з науковою метою. Результати опитування будуть опубліковані у фаховій пресі лише у зведеному вигляді.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ну... як працівник, буду вирішувати питання зі своїм ментальним та фізичним здоров’ям самостійно. Мені в принципі незрозуміло, чому цим питанням має займатися хтось. А дружину задовільняти теж мають HR з роботи?

тут питання в тому, що на робочому місці компанія відповідає, за те що в офісі була вода, нормальна температура та туалетний папір і це не викликає питань) Так само компанія може створювати сприятливу для роботи атмосферу порозуміння та підтримки, а ще надавати можливість співробітникам бути в ресурсі та якісно працювати, а не бути в штопорі особистих проблем.

Ну... дійсно, в IT може цього не бути? Не там шукаєте.
Якщо мене щось не влаштовує, я можу самостійно придбати. Наприклад, клавіатуру.
Якщо це щось більше, то я можу сказати, зробіть це.
Якщо запущено, то простіше знайти нову роботу.
Просто ці проблеми точно не в IT, де собі дорожче, це треба займатися там, де з/п низьки...

Щонедавно бачив вакансію, там одразу чесно було написано — ніякого ’ворк лайф балансу.’

як на мене краще так, ніж тоді коли спочатку обіцяють манну небесну, а потім: а чого ви не відповіли о 21-30 там питання на 5 хвилин було)

Підписатись на коментарі