Як зчитати з екрану рядок та знайти в ньому всі точки, С++?

Допоможіть, будь ласка, із завданям: як зчитати з екрану рядок та знайти в ньому всі точки, С++?

Я повинен написати текст, який буде показуватися на екрані, потім цей текст «читає» програма та знаходить в ньому точки? Чи я повинен цей текст написати в блокноті, приєднати його до програми, і звідти вона повинна шукати всі точки?

Підписуйтеся на Telegram-канал «DOU #tech», щоб не пропустити нові технічні статті

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Усі крапки напевно мається на увазі ? Бо схоже на задачу для MS DOS — де читали відео пам’ять з B800. Потім через функцію strchr знаходили усі символи, наприклад ’.’ .
Бо для графічного режиму завдання виглядає як нісенітниця. Узяти скріншот з екрану не проблема, та абсолютно усе там і буде «точкі» тобто пікселі.
Коротше уточніть завдання, з якого екрану, якого комьютера (архітектура, процесор і т.д.) під керуванням якої операційної системи і т.д.
Якщо вам досі викладають MS DOS — мої співчуття, рекомендую змінити місце навчання. В сучасних реаліях на такі задачі, відеопам’ять давно замінили на файл.

Если аппаратно, то количество точек это количество пикселей области экрана формирующих изображение строки.
Если математически, то количество точек формирующих изображение строки несчисляемая бесконечность

Ні, це гарна задача на знання Unicode символів, та яки з них можна віднести до крапок.

(assert   (= (count (re-seq #"\."               " Допоможіть, будь ласка, із завданям: як зчитати з екрану рядок та знайти в ньому всі точки.  Я повинна написати текст. який буде показуватися на екрані, потім цей текст «читає» програма та знахотить в ньому точки. Чи я повинна цей текст написати в блокноті, приєднати його до програми, і звідти вона повина шукати всі точки. ")) 4))

але то не С++ 🤪

Тоді так chatgpt.com/...​85-4b32-b860-cd95e0e277b0
хоча все одно, воно повторно рахує, то таке

так треба було просити додати мемоїзацію, а не прибрати змінну.
ну і assert наче як автором не вимагався? без нього все підрахується рівно один раз

Враховуючи, що ви задаєте це запитання на цьому форумі то найімовірніше ви початківець тому завдання має бути просте, а саме прочитати рядок з консолі та знайти всі точки

Як в С++ зчитати з екрану рядок та знайти в ньому всі точки?

Ні, ви не вмієте читати технічне завдання, з того що він написав тут треба машинний зір підєднувати, але якщо ми всеж припустимо що там було щось типу написати в консольку текст, вивести його і кількість точок в ньому, то знов таки не все так тривіально як каже чат жпт.

«Привіт! Я в тебе вірю. Напиши скільки точок в цьому тексті.»
а потім я посперечаємось

так це ви не вмієте. В ТЗ написано «читає програма», а не «розглядає програма». сінк ебаут іт

інтірєсно що робот зрозумів контекст

як зчитати з екрану рядок та знайти в ньому всі точки, С++?

є екран компютера, на ньому є текст, як його отримати у свою програму яку ви запустите на цьому компьютері

І так, скажіть скільки точок в тексті, бо по тз там дуже не тривіальна задача, навіть якщо відкинути частину з розпізнаванням

тю. прочитаю з буфера екрану. Вірніше років *дцять тому прочитав би.

Що саме прочитаєте? зображення? так, зчитали, тепер треба зрозуміти де «наш» текст і після цього його перетворити на буковки, але це просто демагогія про те що з таким ТЗ нічого не зробити.

а може «кількість точок» це скільки там пікселей не фонових просто :) тоді перетворювати нічого не треба і просто пікселі порахувати :))

Ну якби я був би лектором я б сказав що треба рахувати точки то рахувати б треба було б всі точки як і «.» так і над «і»

буковки ж і прочитаю.

uses
  crt;

const
  ScreenWidth = 80;
  ScreenHeight = 25;
  VideoMemAddress = $B800;
©чатЖПТ

Мабуть треба перечитати завдання, або перепитати препода :)

в ті поодинокі випадки, коли мене питали про лаби/задачі першим ділом я питав «давай методичку/конспект/лаби», бо хто там їх зна — це завдання на цикл, на рекурсію, на роботу з мультибайтними кодировками чи взагалі практикум з ООП

Може це з Computer Vision завдання :))

Чи малварь якась :))

Це як задача з чайником, за скільки закипить двох кіловатний чайник з літром води, в залежності від точності опису технічного завдання може бути як задачею для дітей 5го класу так і мабуть дипломною бакалавра

Підписатись на коментарі