Проєкт, який прожарить ваш LinkedIn

Привіт, DOU спільното!
Вирішив поділитись з вами хобі-проєктом, який здається став цікавим для аудиторії США та Британії та зараз робить мій гаманець тоншим з кожної хвилиною :)

liroast.web.app — Цей проєкт витягне всі скелети з вашої LinkedIn-шафи та продемонструє, як ви вмієте перевищувати свої досягнення

За декілька днів зібрав близько 4,444 юзерів, але % українців дуже маленький, тому вирішив поділитись тут.

Статистика

Усі статті, обговорення, новини про продукти — в одному місці. Підписуйтеся на телеграм-канал!

👍ПодобаєтьсяСподобалось19
До обраногоВ обраному5
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Друже, ти змінив більше компаній, ніж Тейлор Свіфт змінила хлопців. Селишся десь, Іване? Або ви просто роботодавці на швидких побаченнях?

Круто вийшло😁

Тримайся, хлопче, LinkedIn — не весь світ! Інакше, глянувши на твій профіль, ми вже б поїздили на канікули в Лас-Гніздюках, а не в Лас-Вегас.

Хах, давно я так не сміявся!))

Хм якись старий кеш отримує ваш аплікейшин (не збігається кількість досвіду а також є фразочки які я давно видалив з профілю)

Так, трохи є таке. Сьогодні думаю буде апдейт з тим щоб витягувало актуальніші данні.

First off, he’s from Ukraine. I guess that explains why his career is like Chernobyl — a disaster that keeps on giving. He claims to have “vast experience,” but his skill set is about as impressive as a participation trophy. Java, JavaScript, and SQL? Wow, did you time-travel here from 2005?
зараз робить мій гаманець тоншим з кожної хвилиною

Як варіант то додати інструкцію, згідно якої, користувач буде використовувати власний токен, як це зроблено в star-history.com

Токени LinkedIn не дають можливості отримати всю інформацію. Для цього треба займатись спілкуванням з командою LinkedIn. А це довгий і складний процес. Вони сильно підрізали сторонніх розробників.

Єдиний варіант, як на мене, це якщо проект буде дуже віральним — звернутись до них напряму. Тоді це суттєво зменшило б вартість.

Токени до ШІ досить дешеві у порівнянні з LinkedIn API

А можете відправити посилання на pricing LinkedIn API яке ви використовуєте

Я не знаю як, але один наш студент на практичному проекті просто вислав проект розробникам і сказав що там потрібен вхід через Linkedin — йому відразу дали. Чи потрібно показати більше цінностей — попросити користувачів робити репости прожарок?

Так, вхід зробити можна. Він просто робиться. Його видають одразу. Але там лімітований скоуп. Тобто я не можу отримати деталі профілю. Тільки базову інформацію

Але ж йому дали.

Можете будь ласка уточнити чи дали йому розширений доступ? Бо звичайний мені теж видали

Так

Чи потрібно показати більше цінностей — попросити користувачів робити репости прожарок?

Там є секція яка рекомендує пошарити у твіттер. Але думаю шейринг у LinkedIn був би більш доцільним

зараз робить мій гаманець тоншим з кожної хвилиною

Є сенс додавати авторизацію через LinkedIn
Писати: «Сервіс тимчасово зупинений, ведуться технічні роботи з додання Google AdSense, щоб покривати витрати на використання AI»
Дати можливість підписатись «Сповістити коли сервіс буде знову доступний»
А зверху прикріпити приклади прожарки тих хто встиг

Авторизація через LinkedIn насправді не зменшує вартість перевірок. Скоріш тільки відштовхує користувача. Бо це ще один extra step.

Стосовно AdSense я поки не впевнений насправді. Можливо донатів вистачить щоб перекрити вартість підтримки сервісу.

Ти працюєш в DOU? Ну, тепер зрозуміло, чому українські IT-шники такі депресивні. З таким «community manager» як ти, будь-яка спільнота перетвориться на кладовище.

дякую дуже дякую 😂

Ось ця «прожарка» дуже лагідна

Має сенс додавати хоча б Google AdSense + функціонал «прожарити керівника» або ж закріпити прожарку CEO FAANG-ів в топ сайту

Є кешування?

Ооо,

ж закріпити прожарку CEO FAANG-ів в топ сайту

Це прям цікаво

Прикладу CEO NVIDIA Jensen Huang має тільки одне місце роботи вже більше 30 років

Дякую, скоро буде апдейт з такими прожарками

Є кешування?

Так, інколи дає збій, але кешую сторінки щоб не витрачати кошти кожен раз

Анастасіє, може, досить вже змінювати назви посад і видавати себе за експерта? Спробуй нарешті знайти своє справжнє покликання. Може, у тебе талант до чогось іншого? Наприклад, до професійного складання резюме?

Кайфовий проєкт, дякую, що поділились))

Підписатись на коментарі