AndroidTV на Raspberry PI

Слава Україні!

Бажаю поділитися інформацією, може комусь потрібно, або буде цікаво, про Android TV на Raspberry PI.
Розмова йде про дистрибутив LineageOS (KonstaKANG) — який створений на базі Android та повністю схожий на AndroidTV, але через те, що це безкоштовна система, то вона не має встановленого GApps (Google Play Store, Google Service).

Але це не проблема, GApps можна завантажити в інтернеті, але я залишу посилання.

PS: в мене все працює нормально на Raspberry PI 4B (ОЗУ 4gb), стосовно старіших версій нічого сказати не можу. А про RPI 5 можна й нічого не казати — зрозуміло, що потяне.
Якщо десь допустив помилку — підкажіть.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

о дякую. дістав малинку 3б зараз вставлю її в ТВ а то ос від самсунг 2010 року вже зовсім тупа

Приставка на андроіді з 4гб оперативної памʼяті коштує 1500 (ось посилання для прикладу rozetka.com.ua/347642571/p347642571)

Не дуже зрозуміло нашо купляти для цього Raspberry PI 4B як мінімум за три тисячі....

Ха, а за 1400 там продається приставка яка наче тягне 8К :-) Мабуть розраховано на те, що їх цільова аудиторія точно ніколи не воткне це у 8К телевізор.
Та взагалі усі сучасні телеки наче мають вбудований Android TV
Ці приставки хіба що дати друге життя старим телевізорам. Я так у знайомого забрав телевізор старий із вбитою підсвіткою, який нічого не вміє, але вміє 4К. Замовив на OLX нову підсвітку і отримав за 1500грн (підсвітка) класний 4К 42 дюймовий монітор для плойки.

а за 1400 там продається приставка яка наче тягне 8К :-)

Типу разбері нормально втягне 8к. Мій меседж про те що будувати на базі разбері андроід приставку це якось не тойвоть.

Тільки не зрозумів нафіга. Тільки якщо ти не придбав малинку для якогось pet проекту який потім закинув і вона валяється без діла

Підписатись на коментарі