IT Student Summit 2024: Кейc організації івенту для ІТ-джунів

Для ІТ-початків дуже важливо знайти правильний напрямок розвитку та отримати підтримку від досвідчених фахівців сфери. Саме з цією метою був організований IT Student Summit 2024.

IT Student Summit 2024 став платформою для обміну знаннями, ідеями та можливостями, відкриваючи нові горизонти для майбутніх спеціалістів. Протягом 7 годин продуктивного спілкування учасники прослухали натхненні виступи топових спікерів, брали участь у панельних дискусіях та познайомилися з представниками провідних компаній.

Ідея та Мета

Ідея проведення IT Student Summit 2024 зародилася на основі успішного досвіду інших заходів, організованих STUD-POINT. Я помітив, що існує багато конференцій та семінарів для досвідчених ІТ-фахівців, але заходів, спрямованих на підтримку та розвиток джуніорів, не так багато. Аналізуючи івенти, які проводяться для ІТ-шників, я все частіше помічаю нестачу заходів для джунів. Це створювало велику прогалину на ринку, адже молодим талантам також потрібна платформа для навчання, обміну досвідом та знайомств із потенційними роботодавцями.

Розуміючи цю потребу, у нашої команди народилася ідея провести такий одноденний івент для студентів та початківців у сфері ІТ. Основною ідеєю було не просто провести чергову конференцію, а створити інтерактивний простір, де кожен учасник зможе отримати максимальну користь. Ми прагнули залучити найкращих спікерів, організувати цікаві та корисні дискусії, а також створити умови для активного нетворкінгу.

Підготовка та Планування

Організація IT Student Summit 2024 почалася задовго до самої події, і, як це завжди буває, не обійшлося без труднощів. Окрім стандартних викликів, таких як ретельне планування та пошук відповідної локації, ми зіткнулися з повітряними тривогами, необхідністю перенесення заходу і навіть непередбачуваними технічними збоями. Але, незважаючи на всі ці перешкоди, ми змогли подолати їх завдяки нашим друзям із Credit Agricole, які люб’язно надали нам приміщення, та партнерам з Baza IT, що допомагали в організації панельних дискусій.

Пошук класних спікерів був ще одним із викликів, але, на мою думку, STUD-POINT із ним прекрасно впорався. Ми залучили таких топових гравців ринку, як EPAM, Jooble, Futura Group, DAN.IT, Choice31, CGI School та SET University. Їхні представники поділилися досвідом та знаннями, що стало безцінним для учасників заходу.

Відгуки учасників

IT Student Summit 2024 запам’ятався не лише нам, але й учасникам, які радо поділилися своїми емоціями після заходу. В такі моменти ми розуміємо, що наша старанна праця, як найбільшої в Україні медіаплатформи для молоді, не залишається непоміченою. Ось деякі з їхніх відгуків:

Анастасія Малиновська: Я вперше була на івенті такого формату і скажу лише одне, я досі не можу відійти. Організація не то що на високому, на ультрависокому рівні, спікери та спікерки чарівні, слухати їх одне задоволення. Я дуже вдячна за всю пророблену роботу, за міні бургери окреме дякую!

Ніка: Все сподобалось, дізналась багато нового щодо майбутньої професії, та на що варто звернути увагу та прокачати, наприклад те, що варто записатись на курси, щоб збільшити шанси потрапити в гарну компанію, а також те, що варто прокачувати софт скіли))

Станіслав: Все сподобалось. Захід справді був на високому рівні. Наочні приклади та практичні рекомендації, цікаво та інформативно. Зокрема відчувався гарний зв’язок між спікерами та аудиторією. Подяка спікерам та організаторам.

Результати

Оглядаючись назад, я розумію, що IT Student Summit 2024 став справжнім успіхом, об’єднавши на одному майданчику 9 провідних ІТ-компаній і 80 студентів. Для нас важливо було створити можливість для компаній познайомитися з перспективними молодими талантами, поділитися знаннями та продемонструвати найактуальніші тенденції в ІТ-індустрії. Ми забезпечили платформу, де роботодавці могли не тільки презентувати свої компанії, але й знайти майбутніх співробітників серед амбітної молоді.

Для мене було важливо, щоб івент приніс реальну користь молоді, яка ще обирає свій кар’єрний шлях. І я щиро вірю, що ми це зробили. Далі тільки більше!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі