Десятка найкращих порад для здачі ISTQB FL🫰🏼
Всім привіт, друзі!
📌 ISTQB — це зазвичай дуже хайпова та цікава тема! Адже є багато прихильників, а є багато хейтерів цих сертифікатів.
Проте їхня популярність зараз набирає все більше і більше обертів. І статті з будь-якою свіжою інформацією на цю тему є дуже актуальними!
Тож я тут, аби поділитись своїми порадами, які значно полегшили мій досвід здачі!
🚀 Ловіть ТОП- 10 моїх tips & tricks:
1️⃣ Читати спочатку питання, тоді умову задачі (ОСОБЛИВО у довгих питаннях).
2️⃣ Звертати увагу на NOT, MOST LIKELY і тд.
3️⃣ В питані, яке містить NOT, MOST LIKELY і тд., після того як обраєте відповідь — перечитайте ще раз питання.
4️⃣ Найбільш «капітанські відповіді» — це правильні відповіді. Не треба боятись їх обирати.
5️⃣ У питаннях з поєднанням пар — йдемо методом виключення.
Обираємо те, у чому точно ми впевнені. І так йдемо по черзі.
6️⃣ Якщо бачите, що питання важке — пропускайте не читаючи і виконуйте спочатку легші.
7️⃣ Якщо бачите що питання довге, але 100% його виконаєте швидко — можете робити.
8️⃣ Слідкуйте за часом. Якщо бачите, що на якомусь питанні застрягли і пройшло більше
9️⃣ Якщо у вас є звичка виправляти правильну відповідь на неправильну. Не переглядайте питання в кінці — щоб не було спокуси виправити.
1️⃣0️⃣ У задачах де потрібно щось рахувати — нотуйте. Не рахуйте в умі!!!
✍🏼 Деякі поради я отримала під час навчання, деякі вивела в процесі підготовки і вони дуже допомогли мені під час здачі!
Адже я знала як діяти і не панікувала на жодному питанні.
📌 Знаю, що у кожного з вас є свої круті фішки для здачі!
Тому закликаю ними поділитись у цьому топіку🫶🏼
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів