Десятка найкращих порад для здачі ISTQB FL🫰🏼

💡 Усі статті, обговорення, новини про тестування — в одному місці. Приєднуйтесь до QA спільноти!

Всім привіт, друзі!

📌 ISTQB — це зазвичай дуже хайпова та цікава тема! Адже є багато прихильників, а є багато хейтерів цих сертифікатів.

Проте їхня популярність зараз набирає все більше і більше обертів. І статті з будь-якою свіжою інформацією на цю тему є дуже актуальними!

Тож я тут, аби поділитись своїми порадами, які значно полегшили мій досвід здачі!

🚀 Ловіть ТОП- 10 моїх tips & tricks:

1️⃣ Читати спочатку питання, тоді умову задачі (ОСОБЛИВО у довгих питаннях).

2️⃣ Звертати увагу на NOT, MOST LIKELY і тд.

3️⃣ В питані, яке містить NOT, MOST LIKELY і тд., після того як обраєте відповідь — перечитайте ще раз питання.

4️⃣ Найбільш «капітанські відповіді» — це правильні відповіді. Не треба боятись їх обирати.

5️⃣ У питаннях з поєднанням пар — йдемо методом виключення.

Обираємо те, у чому точно ми впевнені. І так йдемо по черзі.

6️⃣ Якщо бачите, що питання важке — пропускайте не читаючи і виконуйте спочатку легші.

7️⃣ Якщо бачите що питання довге, але 100% його виконаєте швидко — можете робити.

8️⃣ Слідкуйте за часом. Якщо бачите, що на якомусь питанні застрягли і пройшло більше 2-х хвилин — кидайте його і йдіть далі.

9️⃣ Якщо у вас є звичка виправляти правильну відповідь на неправильну. Не переглядайте питання в кінці — щоб не було спокуси виправити.

1️⃣0️⃣ У задачах де потрібно щось рахувати — нотуйте. Не рахуйте в умі!!!

✍🏼 Деякі поради я отримала під час навчання, деякі вивела в процесі підготовки і вони дуже допомогли мені під час здачі!

Адже я знала як діяти і не панікувала на жодному питанні.

📌 Знаю, що у кожного з вас є свої круті фішки для здачі!

Тому закликаю ними поділитись у цьому топіку🫶🏼

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Кожному своє) вважаю, що ISTQB все ж більш поширена себе тестувальницької спільноти)

Може в галерній українській

Не знаю жодного тестувальника кому б це допомогло

Тепер знаєте😁 мені допомогло наприклад) привнесла багато з FL в роботу, ну і звісно для себе знання структурувала))) в здачі сертифікації знайшла для себе багато +)))

гарні підказки. Бачу звідки вони :-)

Посміхнув, Жень 😁
Раді, що випускники-юнікорни впізнають одне одного 😊
Нехай корисні поради з курсу ширяться спільнотою тестувальників, ми тільки за. 🦄

Підписатись на коментарі