Зарядна станція, яку я хочу порекомендувати

Всім привіт, хочу поділитись з вами зарядною станцією яку я замовив з АліЕкспресу. Це 2048Wh ємності за 36 тисяч гривень. Єдиний мінус — довго йшла морем (3 місяці), бо суецький канал заблокований (зі слів продавця) і типу кораблі йдуть в обхід Африки.
Батарейки — LiFePo4, 3000 циклів, якщо вірити китайцям.

З недавніх пір ці товари проходять митницю без оподаткування.

Планую підкинути її до щитка, аби вона живила потрібні мені розетки та світло в квартирі.

По характеристикам вона аналогічна дельта макс 2, але та коштує щось в районі 70к в Україні. Ці батареї перепродають за 48-60 тисяч.

Є ще інші магазини і іноді китайці підвозять нові одиниці на склад в Європі. Треба питати про це.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Vitron Multiplus з кастомною збіркою LiFePO4 буде приблизно за ту ж ціну, але значно краще адаптованим до навантажень типу холодильників, матиме кратно менше холосте споживання і у випадку поломки чи пошкодження простіше ремонтувати модульну систему.
Зарядні станції є сенс брати лише якщо потрібна мобільність, і не планується костилляння своїх АВР чи біготні з вилка-вилкою.

але зарядні станції є в продажу хоча б «на середину вересня»
а з акумами зараз, кажуть, повний швах.
Чи ні? Сам я не слідкую, чисто по інтернет-піні висновки роблю.

Зарядну станцію теж треба ще довезти.
З іншого боку, можна робити частковий апгрейд, навісити на віктрон автомобільні акумулятори, яких вистачить дотягнути до більш повноцінного рішення. З власної практики, бошевські AGM два роки ще живі, проблема тільки з повільністю зарядки в 0.1С, але для забезпечення світла і робочого місця вистачає.

Щось нормальне по нормальній ціні зараз взагалі повний швах.
Тільки або переплачувати, або довго чекати.
Я собі коли K&S генератор замовляв думав — ну з цим проблем точно не буде. Ага. Подзвонив у декілька магазинів поставки у кращому випадку через місяць. Один добрий дядя підказав список офіційних дилерів, усіх обдзвонив — тільки у одного на складі був один той що мені потрібен. Ще виявилось що це не роздрібний магазин, а працюють тільки з юр особами. Домовились на рахунок на ФОП

пишете що йшла 3 місяці, весь цей час статус доставки був валідний на алі? чому питаю, мені колись замість павербанка прислали листочок із нотаткою, в якій було написано що павер іде іншим провайдером через правила чи то Алі чи якоїсь митниці. павер таки прийшов, але доставку на алі потрібно було або підтвердити або оскаржити зразу коли прийшла нотатка, тобто це вийшло на свій страх і ризик

така сама історія була, надіслали листочок з поясненням. Це дійсно такі правила Алі, типу що вони батарейки не можуть везти літаком (дефолтна доставка Алі), а треба морем (через meest)

ви дуже авантюрна людна, якщо наважились замовити за не малі гроші ноунейм пристрій у ноунейм продавця з китаю (так-так, ви вже писали що є ФОТО заводу та гарні відгуки, але, як на мене це все одно ризик...)
навіть не уявляю ваші хвилювання коли очікували три місяці на замовлення
але я за вас радий, по-перше, воно до вас приплило) а по-друге, що воно ще й працює)

Я дійсно разів 5 думав що китаєць заскамив) Особливо коли в кабінеті Алі закінчувались дні в які ще можна оскаржити відправку. Але він надіслав мені скріншот з кабінету meest.cn, я взяв той трек код і зателефонував їм власне, перепитав чи правда вона пливе і скільки важить. Але тоді залишався з думками що може то каміння пливе)

Там же пишуть що той листочок не треба забирати, щоб він полежав місяць і полетів назад. Зараз продавці просто роблять якусь помилку чи хз що при відправці, і пошта їм назад її повертає, а замовлення з цим треком залишається висіти, правда потім Алі пропонує запустити диспут під кінець 3х місячного строку.

тут вопрос репутации производителя, нонейм брать стремно

Ви б її розібрали для початку, щоб глянути, що там не білка в колесі бігає замість аккумів, ну або хоча б заміряли показники і кпд, або хоча пропрацювали з нею без пожежі кілька місяців) Рекомендолог)

Показники заміряв, співпадають з заявленою ємністю. Вогнегасник про всяк випадок придбав заздалегідь, дякую.

Важливий нюанс, що звичайним вогнегасником можна загасити лише навколишні предмети, а не сам акумулятор.

Я взяв той що з двоокисом вуглецю, а не порошковий. Та звісно ризик, але шо робити. Газове обладнання в багатоповерхівці це ще більший ризик і порушення закону. Так шо вибору нема по факту, сидіти без світла по 20 годин не дуже приємно, треба ж працювати.

Ліфери наче не горять.

Зате дешева китайська електроніка і пластик аж бігом

Звідки у вас всіх таке уявлення, що якщо дельта макс 2 коштує 70к гривень, то це через те що там найкрутіші в світі компоненти і його собівартість щонайменше половина з тої ціни? Там ± такі самі компоненти скоріш за все.

Саме по зарядним станціям досвіду не мав. Але свого часу у древні часи працював у сервісному центрі. Такого там надивився ...
Бренди на то і бренди щоб тримати марку. Бувають і у них проколи, але ти враховуй що нонейму похер. Обісрався один лейбл, намалюють інший. Або як тут взагалі нічого вішати не будуть. Крім того за гарантію їм паритись не варто
Те як кажуть що нонейми і бренди у Китаї на одному конвеєрі збирають це міф.
Обов’язково у вільний час знайду розбірку такого як у вас, але поки не готовий морально — досі не відійшов від розбірки Bandera Power (який доречі тут теж деякі вихвалювали)

Так Бандера Павер це ж самопал зроблений в підвалі, хіба ні?

Ну я ще не тестував її на максималках, але чайник який жре 2 з чимось кіловати вмикав і проблем нагріти воду не було.

Так Бандера Павер це ж самопал зроблений в підвалі

www.pa.ua/bandera-power
нормальний такий собі самопал у підвалі 🤣

По начинці самопали підвальні робили і кращі на фронт у перші місяці війни

ну всі їсти хочуть, що поробиш) але ж тут не про це йдеться дискусія, або вже я заплутався)

Не втримався коротше.
Порівняйте це www.youtube.com/watch?v=DQCwRBHCmy8 (ваш тільки у два рази менший)
І це www.youtube.com/watch?v=n1KhW4lLfdE
Нажаль автор першого відео не показав акуми. По компонентній базі бачу типовий середнячковий китай. В принципі сильного відторгнення не викликає. Єдине що збірка явно не для того щоб це хтось ремонтував.
Але до екофлов цьому далеко

Дякую, я не очікував що це буде топ-жир по компонентах. Я не планую ганяти її в хвіст і гриву. Мені аби світло в домі було, інтернет і комп працював.

Доречі назву

Зарядна станція, яку я хочу порекомендувати

зробили модератори. Я називав топік з іншим посилом — «топ за свої гроші станція» чи щось таке.

що там не білка в колесі бігає замість аккумів

якщо там «білка» і вона норм заряджається від мережі та потім знову бігає
то хай собі буде то вже не критично )))

З нашими відключеннями та білка може виповзти з коробки і з криками «ви що охуїли» (китайською звісно) дати піздюлей у стилі кун-фу.

хоча б заміряли показники і кпд,

Це ж автор сусідньої фантастичної теми про бойові лазери. Навряд є кваліфікація до таких замірів.
Навіть такі перли тут є :

Упс, я думав що
LifePo4
це і є літій-полімерні

Розібрати щоб полюбуватись? Єдине що важливе — свіжість акумів, у нього навряд чи є чим міряти.

www.aliexpress.com/...​tem/1005007054161290.html

там якийсь символ додався автоматично після .html, думаю це проблема зі сторони доу. вони мені вчора писали це на пошту, я знову кинув лінк і він знову зламався.

Я виправив, там був пробіл :)

Не зрозуміло для чого цей матеріал. Щоби що?

А щоби що має бути? Я просто поділився найдешевшою пропозицією на ринку, але при цьому це літій-полімерні батареї, швидка зарядка і 2 кіловата за 36 тисяч гривень. Знайдете дешевше? Я ні до чого не закликав, я лиш поділився інфою. Навіщо ставити такі тупі питання.

Це мабуть для тих не вміє користуватись інтернетом та не знає як користуватись пошуком. Добре хоч не згенеровано чатжпт

Якби всі користувались інтернетом і пошуком так як ви, то всі ходили би з таким самим телефоном як у вас, користувались таким самим інтернетом як у вас, купили би собі таку саму зарядну станцію як у вас і їздили би на такому самому автомобілі як у вас. Очевидно що всі люди різні і по-різному шукають інформацію. Хтось знайшов найдешевший варіант за 50 тисяч, а хтось купив собі дельта макс 2 з аналогічними характеристиками за 70 тисяч. Так що я просто видав інфу на огляд + деякі люди скептично відносяться до аліекспресу + я попередив з власного досвіду, що доставка може бути довгою.
Що вам ще треба?

Не звертайте уваги на Євгена, ображена життям людина.

Ви робити вкид нонейма з аліка, без нормального опису (про розборку я мовчу) та досвіду експлуатації, порівнюєте це г. з екофлоу, рекомендуєте товар без гарантії від невідомого продавця — та починаєте істеріку . Я вірно описав ваш кейс? Нічого не упустив?

без нормального опису

А що вам невистачає з опису чого я не додав, або немає в карточці товару? Типу в описі екофлоу ви бачите найменування та маркування кожного з конденсаторів? Чи на екофлоу пишуть імя та фамілію того хто збирав конкретно цю батарею, як на двигунах відомих автобрендів.

(про розборку я мовчу)

А ви розбирали екофлоу особисто? Ба більше: якщо на ютубі є відоси як хтось в кустарних умовах ремонтує екофлоу, значить людина не відправила його по гарантії (значить гарантії не було) + це власне факт того, що екофлоу може ламатися. Що скажете на це?

досвіду експлуатації, порівнюєте

працює справно вже тиждень, політ нормальний. в неї добрі відгуки від покупців, жодного негативного не знайшов, там лиш 5-зіркові відгуки.

товар без гарантії

а то бариги в Україні вам гарантію дадуть, ага
Більше того продавець обіцяє 2 роки гарантії, але я ніколи не стикався з гарантійними випадками на товар з аліекспресу.

від невідомого продавця

продавець — завод, що виробляє ці зарядні станції вже багато часу, 95.3% позитивних відгуків на продавця, 6.6 тисяч фоловерів. Там навіть фото заводу є в описі товару. Ви думаєте екофлоу збирають в інших умовах?
ae01.alicdn.com/...​4920aa6cdbed5c90eb3eD.png

це г.

на чому грунтується ваша думка? жодного аргументу вашій жовчі з рота немає.

та починаєте істеріку

це ви прибігли сюди зі стікаючою жовчу з куточку рта і кидаєтесь беззмістовними аргументами.

Нічого не упустив?

"

але при цьому це літій-полімерні батареї

— це дуже велика проблема для такої ємності. Має бути LifePo4, але у вашому варіанти таки LifePo4

Упс, я думав що

LifePo4

це і є літій-полімерні. Короче це вони самі)
А все поняв, тут неможна скорочувати назву, бо дійсно є LiPo, а є LiFePо, дякую що звернули увагу!)

Гарний манікюр

UPS є, так. І швидка зарядка, за 2 години до фула.

Скільки часу вона у вас вже працює?

5 днів працює справно.

ок. за місяць перепитаю ще раз. Цікаво як буде праювати.

2048Wh

мало би на довго вистачати для квартири

Ну мені аби світло було і живився роутер ноутбук і монітор. Холодильник періодично буду вмикати, в цілому він добре тримається і сам і розігрівати їжу в мікрохвильовій печі. Ідеальний варіант для цих задач за ці гроші вважаю.

для таких цілей достатньо зц на 800Wh-1200Wh але в загалом гарна річ за такі гроші (якщо не зламається)

на 3 години так, але на 6 краще таку на мою думку.

От це зрозуміло.
Але ти неодноразово порівнюєш із більш дорогим екофлов. Це як людина яка купує xaomi очікувала б якості і перш за все сервісу рівня iPhone. Ні ж, тако ж не буває.
Треба це чітко усвідомлювати

Підписатись на коментарі