OpenToFu видалив провайдерів Yandexcloud, Sbercloud та Rustack і заблокував доступ до сховища з росії

Opentofu видалив провайдерів Yandexcloud, Sbercloud та Rustack, і заблокував доступ до сховища з росії На opennethabr вже вийшли статті з новиною.

Але росіяни не заспокоюються і вимагають повернути видалені провайдери назад.

Деталі: github.com/...​pentofu/registry/pull/824

👍ПодобаєтьсяСподобалось18
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Як людина як розробляє та використовує провайдери в великому ентеопрайзі я можу сказати, що русня рветься на японський прапор тупо задарма. Лише показують які вони кволі. Ми давно вже не використовуємо стандартний публічний регістрі та перейшли на власний, навіть provider for Oracle Cloud Integrated (OCI) давно вже лежить на корпоративних серверах.

Тому, «мені подобається як воно горить, усі суєтяться, бігають», а я на минаю попкорн і радію по-троху.

прекрасное обсуждение на гите
показывает что руские айтишники в первую очередь руские.
«я ни причем, я просто работаю за деньги» ©, «ваши санкции ни капли ни работают!» — и 300+ каментов с требованиями вернуть провайдеры взад

Також зараз один з розробників з України створив PR який видаляє «mailrucloud». Це здається останній провайдер з не щановної країни. Якщо в кого є можливість та бажання підтримайте будь ласка, ось посилання

github.com/...​pentofu/registry/pull/825

Також зараз один з розробників з України створив PR який видаляє «mailrucloud». Це здається останній провайдер з не щановної країни. Якщо в кого є можливість та бажання підтримайте будь ласка, ось посилання

Підтримую все, що розриває русню і навіть просто їхні пердаки.

Боже які русаки убогі... Кожен раз коли бачу їх коменти — аж ригати тягне. «то-ето внє палітікі» бла-бла-бла. Вони зляться на те що на них санкції накладають, просто масово скаржаться, й жоден не напише «якого хєра взагалі ця війна відбувається», навіть з анонімних профілів. З редіта:

I get that you’re frustrated, but why are you mad at OpenTofu and not the Russian leaders responsible for incurring these well-deserved sanctions?

Й вони реально зляться не на війну, владу, а на санкції. Тобто як в їх присказці «чтоби у мєня всьо било й мнє нічего за ето нє било».

Коротше дякую, поблював.

А дайте посилання на сабреддіт, будь ласка.

Свіжа відповідь (в обох пулл-реквестах):

cam72cam:
Hi, OpenTofu Tech Lead here speaking on behalf of the Technical Steering Committee.

We have taken proactive steps to ensure compliance with relevant sanctions. We have heard the community’s feedback on this issue and are working on a more detailed response and next steps. We will update the community soon.

github.com/...​4#issuecomment-2317611602

Тут росіян порвало і їх коменти почали затирати:

Якщо у вас є GitHub-профіль то ви можете підтримати вподобайкою цей PR в OpenTofu github.com/opentofu/registry/pull/817

Підтримати PR де відбулось видалення

Підписатись на коментарі