Як вам нові правила публікації застосунків на Google Play Market?
Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Підписуйтеся на телеграм-канал!
Розробляючи застосунок, я сподівався, що будуть проблеми з App Store, а вийшло зовсім навпаки. Зауважу, що я зовсім не мав досвіду роботи з публікацією застосунків і це — мій перший досвід. То ж я рухався крок за кроком по документації.
Ось що з цього вийшло (насправді ще продовжується)
- Спочатку я виявив, що мій старий профіль заблокований за неактивність
- Виявилось, що відновити не можна. Створив новий.
- Потім довелось підтвердити наявність реального девайсу Андроїд
- Після цього потрібно було запаблішити застосунок на внутрішнє тестування і почекати 7+ днів на перевірку
- Потім запаблішити застосунок на закрите тестування, знайти 20+ тестувальників і дати їм тестувати 14+ днів (Тут я спочатку не зрозумів і шукав 20 тестувальників для закритого тестування). Не пригадаю чи було ревю для закритого тестування 7+ днів
- Потім поставили запитання як і що тестували і які баги знайшли і що збираєтесь робити з тими багами
- Нарешті можна перейти до Робочої версії. Але виявилось, що вже
2-чі перевірений білд потрібно ще раз перевіряти стандартних 7+ днів - Після цього мені надіслали додатково формочку з питаннями «хто для вас створив девелопер аккаунт» і «завантажте відео що ховається за логін екраном якого немає». Я її завантажив і чекаю вже 5 днів. Надіюсь на 7й дадуть відповідь.
Цікаво почути про ваш досвід і чи можливо якось цей процес пришвидшити.
14 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів