Я програміст-волонтер з Польщі! Хочу показати Україні те, що може бути корисним 💙💛

Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Підписуйтеся на телеграм-канал!

Шановні колеги та друзі з України!

Мене звати Якуб Клементевич, і я програміст з Польщі. Як людина, яка має глибоку любов до України та її культури, я радий представити вам мій новий проект — безкоштовний додаток School Brother. Я завжди захоплювався вашою країною, і моя любов до неї стала ще сильнішою, коли я почав вивчати українську мову. Зараз я навіть маю наречену з України! 🇵🇱❤️🇺🇦

З самого початку війни я активно волонтерив, допомагаючи тим, хто цього потребує. І зараз, як програміст, я вирішив використати свої навички, щоб створити щось корисне для учнів та студентів, а також для їхніх батьків. Мій додаток School Brother призначений для того, щоб допомагати з навчанням, розв’язувати складні завдання та пояснювати їх крок за кроком.

Що таке School Brother?

School Brother — це інноваційний додаток, який був створений для того, щоб зробити процес навчання легшим та менш стресовим. Додаток надає підтримку у таких предметах, як математика, фізика, хімія та англійська мова. Він допоможе вам зрозуміти складні теми, такі як алгебра, функції, корені, степені, фізичні закони та багато іншого.

Я розробив School Brother, щоб допомогти учням не лише отримати правильні відповіді на завдання, але й зрозуміти, як ці відповіді отримуються. Це чудовий інструмент для перевірки своїх знань або отримання допомоги у виконанні домашніх завдань.

Google Play Store: play.google.com/...​s?id=pl.waxer.pomocniczek
AppStore: apps.apple.com/...​brother/id1546412142?l=pl

Функції додатку:

1. Математика:
    • Алгебра
    • Функції
    • Лінійні функції
    • Квадратичні функції
    • Графіки
    • Дроби
    • Степені (експоненція)
    • Корені
    • Поверхні
    • Периметри
    • Об’єми
    • Конвертер одиниць виміру
  2. Фізика:
    • Кінематика
    • Динаміка
    • Робота, енергія, потужність
  3. Хімія:
    • Хімічні елементи
  4. Англійська мова:
    • Часи (Present Simple, Past Continuous тощо)
    • Таблиця неправильних дієслів

Чому School Brother?

Що робить School Brother унікальним? По-перше, це абсолютно безкоштовний додаток, доступний як на iOS, так і на Android. По-друге, додаток розроблений для того, щоб бути доступним і зрозумілим для всіх. Незалежно від рівня підготовки учня, School Brother може допомогти з найскладнішими темами.

Моя історія:

Я працюю програмістом, цей проект був для мене чимось більше, ніж просто роботою. Це було бажанням зробити щось корисне для суспільства, особливо для молоді, яка потребує підтримки в навчанні.

На момент написання цього листа, додаток вже має 500 тисяч користувачів з усього світу, і я сподіваюся, що з вашою допомогою ця цифра буде зростати. School Brother може стати незамінним інструментом для учнів, допомагаючи їм зосередитися на навчанні та досягати успіху.

Завершальні слова:

Мені б дуже хотілося, щоб більше людей в Україні дізналися про School Brother. Я буду радий, якщо ви зможете допомогти розповсюдити інформацію про цей додаток. Разом ми можемо зробити освіту доступнішою та менш стресовою для всіх учнів України.

Дякую за вашу увагу, і буду вдячний за будь-який відгук.

З найкращими побажаннями, Якуб Клементевич

👍ПодобаєтьсяСподобалось20
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі