Книга-аналог PMBOK, менеджмент/проектний мгм, але для життя

Всім привіт!

Дописав/домучав свою книгу. Це для мене кілька років була ніби справа життя.

Якщо коротко: аналог PMBOK, менеджмент/проектний мгм, але в основному для життя. Може комусь буде корисно.

Сама книга українською
docs.google.com/...​0WUm4eKpYbGDFoQ3Ys4qEBkw

Варіанти книги на всіх мовах (де вже є переклад, у найближчий час більше перекладів не буде):

drive.google.com/...​IiUK_JP6R_YyqyK752YIMO_qa

Російською — оригінал (перша рідна, тому писав нею): «Игорь Приймак — Самая важная книга! Жизнеология. Свод знаний по управлению жизнью.»
Українською — авто-переклад (без пруфрідінгу): «Ігор Приймак — Найважливіша книга! Життєологія. Звід знань з управління життям.»
Англійською — авто-переклад з більш-менш зробленим пруфрідінгом: «Ihor Pryimak — The most important book! Lifeology. Life management body of knowledge (LMBOK).»

Більш детально. Ця книга — про використання у житті людей наукового управління/проектного менеджменту/тощо. Тобто про порядок у голові стосовно свого життя. Як ви розумієте, найбільш корисна вона буде підліткам/молоді та тим, хто ще не визначився у своєму житті з усіма деталями. А також різним управлінцям.

Майже все, що там написано — спирається на науку та практику, а де не зовсім — то, як мінімум, на логіку та здоровий глузд. Дуже хороша теорія управління (набагато глибша, ніж просто Agile/Scrum etc.), і потім — застосування цієї теорії до життя.

Книга безкоштовна: копіюйте собі, скачуйте, розповсюджуйте в електронному вигляді скільки завгодно, друкуйте собі особисто, мені майже все одно (адже якісь грощі в мене є, були інші цілі по ній і т. д.).

Якщо будуть питання/побажання/пропозиції/зворотній зв’язок — бажано на емайли, вони наприкінці «ВСТУП, ПРО КНИГУ, АВТОРА».

Всім миру і всього найкращого!

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі