Як я створив український месенджер «Чати», надихаючись засновником WhatsApp
Привіт! Мене звати Артем Абдуллін, і я хочу поділитися своєю історією про те, як мій земляк Ян Кум з Фастова надихнув мене створити українську альтернативу Telegram — додаток Чати.
Чому саме Ян Кум?
Ян Кум завжди був для мене прикладом. Він народився у Фастові, невеликому місті, як і я. Незважаючи на це, він зумів створити WhatsApp — один з найпопулярніших месенджерів у світі і продати його за 1 мільярд доларів. Його історія показала мені, що навіть з маленького міста можна досягти великих речей, якщо вірити у себе і свої сили.
Я виріс у схожих умовах і завжди мріяв створити щось корисне для людей, щось, що стане важливим елементом у їхньому житті. Тому, коли я побачив успіх WhatsApp, це стало для мене поштовхом почати власний проєкт.

Як народився додаток «Чати»
Ідея Чатів виникла в мене після того, як я довгий час користувався різними месенджерами і помітив, що жоден з них не пропонує користувачам можливості заробляти на своїй активності. Мені хотілося створити платформу, де не лише можна спілкуватися, а й отримувати нагороди за виконання завдань і підтримку улюблених авторів.

Так народився месенджер Чати. Він дає можливість користувачам виконувати завдання, отримувати за це винагороди. Це створює не просто місце для спілкування, а екосистему, де творчі люди можуть заробляти на своєму контенті та взаємодіяти зі своєю аудиторією.
Що робить «Чати» унікальним?
На відміну від багатьох інших месенджерів, Чати орієнтовані на підтримку творців контенту. Кожен користувач може заробляти, беручи участь в інтерактивних завданнях і підтримуючи своїх улюблених авторів. Це створює атмосферу взаємодії, де кожен учасник може відчути свою цінність і внесок у розвиток платформи.
Моя мета — зробити Чати популярним не тільки в Україні, а й за її межами. Як Ян Кум колись показав, що людина з Фастова може створити світовий продукт, я також прагну продемонструвати, що й українці можуть розвивати успішні технологічні проєкти на міжнародному рівні.
Плани на майбутнє
Попереду ще багато роботи, але я впевнений, що Чати знайдуть свою аудиторію. Ми прагнемо залучити 1 мільйон користувачів і показати, що в Україні можна створювати круті технологічні продукти. Моя команда і я постійно вдосконалюємо платформу, додаємо нові функції та робимо все для того, щоб користувачі отримували максимум користі і задоволення від її використання.
Слідкуйте за блогом на DOU
Я буду ділитися труднощами і успіхами на шляху розвитку нового стартапу. Підписуйтеся, щоб не пропустити нові пости та оновлення!
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів