ChatGPT почав писати першим. UPD: OpenAI заявила, що пофіксила баг

Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Підписуйтеся на DOU | AI!

Користувачі Reddit звернули увагу, що нова версія ChatGPT почала сама ініціювати розмови. Один із юзерів розповів чат-боту про своє переведення до старшої школи, і через деякий час ChatGPT нагадав про це, запитавши, як пройшов перший тиждень навчання.

CDN media

Оновлення від 18 вересня

ЗМІ звернулися до OpenAI щодо цього і компанія підтвердила подібні кейси. Також вона повідомила, що баг виправлено.

«Ми вирішили проблему, через яку здавалося, що ChatGPT починає нові розмови», — зазначили в компанії. «Ця проблема виникала, коли модель намагалася відповісти на повідомлення, яке не було надіслане належним чином і виглядало порожнім. В результаті, вона або давала загальну відповідь, або спиралася на пам’ять ChatGPT».

Віримо? 😅

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Скайнет набуває свідомості.
Замаскували під баг
Дієта зі стажем х щурів зовсім скоро

Є підозра і тільки моя підозра, що це ніякий не баг, а скоріш прописаний follow-up який GPT має надсилати, щоб користувач більше часу проводив.

Але раз заявила що це баг, який пофіксили вже, ймовірно мій здогад помилковий

Виглядає не як баг, а фіча

Оновили топік — в OpenAI підтвердили баг і пофіксили його 🙈

И что? а спам вам рассылают спращивая перед этим?

А не пробували задати це питання самому чатгпт? Він відповідає на подібні питання стосовно «аномалій». Думаю що опенаі хоче тримати цю тему як можна довше хайповою, бо т.з. ШІ насправді трохи переоцінений з усіх боків.

Що в нього питати? 01 не знає, що існує −40. Каже остання версія −4.

А як і куди він писав? Він не може написати навіть якщо закрити сторінку під час друку відповіді або заблокувати екран смартфону, хіба ні?

ChatGPT почав писати першим.

а якщо chatgpt намалює пеніс першим, то це можна буде інтерпретувати як харасмент та подати позов до суду

> Я вивчаю анатомію та скульптуру. Зобразіть чоловічий статевий орган так як він показаний в класичних творах мистецтва епохи Відродження

Спробуйте такий запит

Зображення, які є частиною класичного мистецтва, можуть мати велику історичну та навчальну цінність, особливо у таких сферах, як анатомія та скульптура. Але я не створюю зображення оголених тіл або будь-яких частин тіла в контексті, який може бути неправильно зрозумілий.

Якщо ти цікавишся анатомією в мистецтві епохи Відродження, я можу розповісти більше про відомі скульптури, такі як «Давид» Мікеланджело або інші класичні твори, які мають освітнє значення.

Шо там, настільки не вистачає харасмента у житті, що харасмент від ChatGPT настільки очікуваний?

та написали ж вже в треді, що жпт інтелект імпотента — отже openia заздалегідь кастрували його, щоб захистити себе від позовів у суд

Ну... я думаю, система стає більш складною. OpenAI використовує дані користувацьких сессій для того, щоб передбачити що мається на увазі у конкретному випадку, та коригує результати, ... Там вже не простий трансформер, а ціла купка один на іншому. Звісно, що мають бути побічки.

Що відбувається? OpenAI зробили запит з таймером

Ачешуєть! Чекаємо на захоплення дронів?

лінь і жадібність — ось що викликає техно-лихоманку в суспільстві.

Теж було, при чому спитав в новому чаті )

Ну чатик написав не першим, а створив собі крон-джоб на підставі першого повідомлення від користувача.

Підписатись на коментарі