Ще одна фальшива компанія: Xceed Development

Привіт, я раніше робив розслідування про ІТ-компанії й тепер мені в особисті повідомлення приходять запити на перевірки компаній. Такі перевірки потребують часу, тому часто відписую, щоб фахівці самостійно перевіряли, використовуючи мої попередні теми, як приклади.

В цій темі нагадаю про причини фальшивих компаній та розглянемо очевидно фальшиву компанію Xceed Development.

Причин фальшивих компаній

Працевлаштування у фальшиву компанію це завжди ризик щось втратити: гроші, час, нерви, репутацію. Фальшиву компанію створюють, щоб приховати від кандидата попередні скандали справжньої компанії:
затримки з виплатами, роботу без договору або ж московські проєкти.

У фальшивої компанії Xceed Development відсутній профіль на DOU тому створив цю тему, щоб початківці змогли нагуглити та уникнути проблем.

Аналіз публічної інформацію про Xceed Development

Для швидкої перевірки інформації про компанію є спеціальний інструмент: employer-checker.u8hub.com.

Результати для Xceed Development:

Епілог

Я рекомендую уникати Xceed Development, бо знаю, яка компанія ховається за цим ім’ям.
👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

5 коментарів

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

Вже приховали пост з фото співробітників, але є копія в web.archive.org

Очікував, що взагалі LinkedIn-профіль фальшивої компанії видалять

Знайшов новий сайт xceeddevelopment.com:

Registered On: 2024-09-20

Стиль вже відомої компанії Insiders (раніше «NextOne Technologies»), використовують атрибути більш відомих існуючих компаній бо за текстом «Xceed Development» знаходжу раніше створені компанії

Я рекомендую уникати Xceed Development, бо знаю, яка компанія ховається за цим ім’ям.

Назву в студію, будь-ласка!

Поки мало явних цифрових слідів позалишали, щоб публічно стверджувати зв’язок з компанією зі Львова, стиль якої вже добре знаю

Підписатись на коментарі