Як ШІ вплинув на ваше життя?
Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Підписуйтеся на DOU | AI!
Цікаво дізнатись як ШІ вплинув на хід вашого життя?
ШІ це не просто звичайна технологія, а засіб який кардинально може змінити життя.
Які пропонує можливості?
Найбільшою перевагою є те, що відкриваєтся безліч нових можливостей для проведення експериментів і побудови інноваційних складних систем. Можна сказати що ШІ тоді стає частиною тебе, без якої тобі вже не комфортно виконувати складні дії. Найбільшу схильність до адаптації в роботі з ШІ будуть мати техно-ентузіасти, це все тому що вони мають природну сихильність до швидкого освоєння новітніх продуктів на глибокому рівні. Також при роботі з ШІ дуже важливим є стратегічне мислення, яке дозволяє планувати процес виконання завдань.
На скільки важливим є ШІ для мене?
Можна сказати що ШІ є для мене дуже важливим. Це саме ті можливості які я шукав все життя, щоб створювати щось нове без обмежень, бо традиційна робота не пропонувала таких можливостей які зараз відкриваються з ШІ (мені завжди подобалась автоматизація процесів і щось модифікувати). Отже щоб досягати успіхів в роботі з ШІ, потрібно бути по справжньому захопленим цією темою і тобі це дуже сильно має подобатись. ШІ це точно не те що я б хотів покидати.
Висновок
В майбутньому саме ШІ дозволить досягнути 500% продуктивності і в рази більше засвоєної інформації за одиницю часу. Тому це буде не просто як інструмент, а необхідність яка дозволить добитись на багато більших результатів.
Розкажіть як ШІ змінив ваше життя
68 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів