Мій список компаній, де використовують Golang
Привіт, я розробляю на Golang, мовою задоволений, тому займаюсь популяризацією цієї високооплачуваної мови програмування. Я працюю віддалено за прямим контрактом, і також задоволений цим, тому займаюся популяризацією прямих контрактів.
Для свого майбутнього працевлаштування, яке планую через рік-два-три, я знайшов компанії, де використовується Golang, і оформив їх у список.
Розповім, як список допоможе вам із майбутнім працевлаштуванням, якщо ви розробляєте на Golang, а також як він може сприяти популяризації Golang серед бажаючих перекваліфікуватися.
Як список допоможе вам із майбутнім працевлаштуванням
В попередній статті про пошук роботи на прямі контракти, я розповідав, що у компанії з США та ЄС працевлаштуватись простіше, якщо там вже працюють фахівці з України, а також, що 20% фахівців працевлаштовуються завдяки рекомендаціям друзів та колег.
Список Golang-компаній має фільтр «Has Ukrainian employees», щоб показувати компанії, де вже працюють фахівці з України. Вам залишається лише вибрати компанії, які вам подобаються, додати до обраного, перейти за посиланням «Connections» і надіслати запит на додання в контакти в LinkedIn з таким текстом: «Привіт, також розробляю з Golang, розглядаю компанію CompanyName для майбутнього працевлаштування».
Приклади того, що писати, та чому це спрацює, я описав у попередній статті.
Як список буде сприяти популяризації Golang
В багатьох темах на DOU про Golang, я бачу запитання «Які проєкти розробляють на Golang?» й у списку Golang-компаній є відповідь на це запитання. Коли у списку буде більше компаній то створю тему, щоб розповісти, які банки використовують Golang, які бази даних написані на Golang.Зворотній зв’язок
Про свій список Golang-компаній я розповів на Reddit і дізнався, що існує офіційний список компаній, де використовується Golang: go.dev/wiki/GoUsers, а також, що у спільноти reddit.com/r/golang/ є місце для публікації вакансій: «Who’s Hiring — September 2024».Подальший розвиток
По-перше, додам секцію «Вакансії», і вже зараз можна підписатися на сповіщення, коли ця секція стане доступною. Ось список джерел, з яких буду наповнювати список Golang-вакансій.
По-друге, буду створювати списки компаній для Rust, Scala, Elixir та Clojure.
По-третє, буду займатись популяризацію проєкту серед чехів, естонців, литовців, латвійців та поляків. Вже почав чехам розповідати про проєкт та фільтр «Has Czechs employees».
Підтримка проєкту
Якщо ви хочете підтримати проєкт, то це можна зробити в пару кліків:- Поставити зірочку репозиторію github.com/readytotouch/readytotouch
- Авторизуватись на readytotouch.com
Немає коментарів
Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.