Потенційна помилка формування декларацій в Дії, ФОП 3 група, 5%
Колеги, здається знайшов помилку в формуванні декларацій в застосунку Дія. Хотів перевірити чи може ще у когось таке траплялося. Тест-кейс.
- Формую декларацію за 3 квартал для ФОП 3 група, 5%.
- Вказую суму доходів за 3 квартал, автоматично розраховується податок 5% від неї.
- Далі додаток показує чернетку сформованої декларації і там сума доходу за попередні періоди не правильна, а саме має бути взята сума доходів з попередньодї декларації за півріччя, а у мене показується за півріччя + за перший квартал, і така ж сама помилка в податку, тобто вказує його більше ніж треба.
Тобто за півріччя було не правильно розрахована декларація, але на цифри я тільки зараз звернув увагу. Це вже не перший раз трапляється, просто в попередні рази я думав, що помилився, а тепер думаю, що це якась системна помилка. У дружини, яка теж ФОП — те ж саме. Підтримка попросила скріншоти, які я не робив, і написала ще багато чого, що до теми не відноситься, хоча цей тест-кейс я їм розписав. Наступний раз перевірю ще раз коли буду подавати річну. Тепер треба іти в кабінет Податкової і подавати там уточнюючу, тощо. У когось таке траплялося?
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів