Потенційна помилка формування декларацій в Дії, ФОП 3 група, 5%

💡 Усі статті, обговорення, новини про тестування — в одному місці. Приєднуйтесь до QA спільноти!

Колеги, здається знайшов помилку в формуванні декларацій в застосунку Дія. Хотів перевірити чи може ще у когось таке траплялося. Тест-кейс.

1. Формую декларацію за 3 квартал для ФОП 3 група, 5%.
  2. Вказую суму доходів за 3 квартал, автоматично розраховується податок 5% від неї.
  3. Далі додаток показує чернетку сформованої декларації і там сума доходу за попередні періоди не правильна, а саме має бути взята сума доходів з попередньодї декларації за півріччя, а у мене показується за півріччя + за перший квартал, і така ж сама помилка в податку, тобто вказує його більше ніж треба.

Тобто за півріччя було не правильно розрахована декларація, але на цифри я тільки зараз звернув увагу. Це вже не перший раз трапляється, просто в попередні рази я думав, що помилився, а тепер думаю, що це якась системна помилка. У дружини, яка теж ФОП — те ж саме. Підтримка попросила скріншоти, які я не робив, і написала ще багато чого, що до теми не відноситься, хоча цей тест-кейс я їм розписав. Наступний раз перевірю ще раз коли буду подавати річну. Тепер треба іти в кабінет Податкової і подавати там уточнюючу, тощо. У когось таке траплялося?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Користуйтесь Taxer-ом, там такої фігні не буває.

taxer.ua/uk/.255141072

Робити усе через кабінет в податковій, на майбутнє

Ладно, наче ні в кого не було, чекаю тоді нового року, щоб подати наступну, тоді побачимо.

Декларацiю можна також подати через Приват 24 ,кiлька разiв користувалась,все ок,в iнших банкiв мабуть теж.

Доброго дня! Якщо вже дійшло до того, що треба іти в кабінет Податкової, то чому б не подавати декларацію там одразу (без притрушеної Дії). Я по закінченні кожного кварталу йду на цей канал YouTube — www.youtube.com/watch?v=3nkK0iWV7fw. Відкриваю відео на 15 хвилин де все максимально доступно показано і просто повторюю (тільки зі своїми даними звичайно ж). Якщо у вас вже є завчасно пораховані доходи за квартал, весь процес займає ті самі 15-20 хвилин. Проблем чи помилок за 3-4 роки ще не було.

Так теж до цього вже схиляюся, бо трохи задовбало. потім набагато складніше виправляти.

Робив 1 числа з апки, ніби було ок, але не могло відправити, тому зробив на порталі, щойно перевірив, дані там владні.

Підписатись на коментарі