Вийшов застосунок Perevir, який допомагає моніторити виконавчі провадження щодо штрафів від ТЦК

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Ми створили застосунок Perevir, який допомагає користувачам перевіряти та моніторити виконавчі провадження щодо штрафів від ТЦК. Perevir надає зручний доступ до реєстру АСВП, що дозволяє швидко дізнаватися про наявність виконавчих проваджень на штрафи від ТЦК.

Користувачі можуть налаштувати моніторинг, щоб завжди отримувати актуальну інформацію про виконавчі провадження в реальному часі. Кожне провадження містить детальні дані, включаючи дату та статус. Всі функції застосунку абсолютно безкоштовні. Посилання:

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

а смысл проверять себя через это приложение, если есть первоисточник АСВП или Дия и вы уже не успеете оплатить штраф до блокировки банковского счета, вам уже заблокируют счет и штраф умножается вдвое. Информация подтягивается с опозданием. А наличие штрафов от ТЦК до исполнительного производства вы можете узнать только прийдя туда лично, либо через адвокатский запрос.

так что не надо путать штраф и исполнительное производство, это немного разные вещи

А в Дії що не таке саме показує ?

Застосунок Perevir відрізняється від Дії тим, що він дозволяє користувачам перевіряти наявність штрафів у будь-якої людини. Ми також відфільтровуємо виконавчі провадження виключно по штрафам ТЦК і не передаємо жодних паспортних даних чи іншої особистої інформації в державні органи.

а зачем передавать информацию в державні органи, если это итак информация с державних органів ) У них итак все есть.

Теж з вставкою інфи того хто шукав в базу тцк?

Якби я був розробником АСВП, я б на тій стороні API вів логи всіх, хто вводить своє прізвище, і дав би ТЦК доступ до цих логів, щоб коли буде збіг із якимось призовником + немає актуальної інформації про перебування, приходив пуш.

На щастя, я не розробник АСВП, бо взагалі непотрібна фунція, яка взагалі нічого не дає, знати що хтось перевірив свої дані 🤡

Ми не використовуємо API АСВП, а завантажуємо дані архівом з офіційного сайту розробника за посиланням: nais.gov.ua/...​navchogo-provadjennya-595. Таким чином, розробник АСВП не має доступу до даних наших користувачів і не може відстежувати, хто перевіряє свої дані.

Це для монетизації наступної версії. Спершу зробити платну підписку для ТЦК, «хто шукав», а потім зробити платну підписку для юзерів — «ховати своє призвіще». Ну, ті хто застав АОН та анті-АОН, і самі здогадаються, що буде далі.

Як же вам важко живеться, кожного шереху боїтеся, у вас же інсульт в 40 буде.

Якщо я не помиляюсь, то пан Андрій навпаки тикає носом тих хто за кордоном

Ну понятно. Женился на бабе с инвалидностью.

Я, напевно, не точно висловився, я навпаки написав, що вести логи нерозумно ж.
І так, мікроінстульти є.

и как ты себе представляешь, посыпятся логи двойников по всей Украине, тем более АСВП это производства по многим случаям, не только ТЦК. Как они найдут того кого нужно и зачем им это делать? Тем более у них есть доступ ко всем реестрам. Читаем закон «Про Єдиний державний реєстр призовників, військовозобов’язаних та резервістів». Там давно уже все предусмотрено

Підписатись на коментарі