Допоможіть обрати ідеальний стек технологій для маленького e-commerce
Вітаю, планую за відпустку накидати базу для свого невеличкого інтернет магазину. Продаватися там буде не аби що, а унікальний продукт, а тому позицій що зараз що в майбутньому буде не більше десяти. З огляду на це я не хочу юзати усілякі магазинні адмінки по типу вукомерса, шопіфай, опенкарт тощо.
Для фронту я планую взяти NuxtJS.
Для менеджерінгу контенту я не впевнений, а тому потребую вашої допомоги та поради. Чи можу я обійтись виключно Firebase для всього? Зрозуміли що не дуже зручно буде маніпулювати товарами, але по ідеї весь базовий функціонал магазину (чекаут, корзина, тощо) можна покрити цим. Також на думку спав Supabase як повна альтернатива з трохи меншими цінами, якщо не помиляюсь.
З додаткових опцій я дивлюсь в сторону Strapi, бо там я зможу менеджерити і статті блогові, а блог планується для seo-тємок. Також дивився в сторону medusa, але не впевнений що мені це потрібно.
Який стек на ваш погляд ідеально підходить під цю задачу? В планах немає і не буде більше десяти товарів, тож мені не треба повноцінний інтернет-магазин, але треба баланс зручності користування та складності.
Чи працює страйп в Україні? Але в ідеалі хочу лиш платіжку монобанка і все. Але не впевнений що в них реалізована можливість робити підписку (мені це потрібно), тому думаю про альтернативу теж.
Дякую за поради.
50 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів