Звідки беруться нові фічі JavaScript і що чекати в наступному стандарті

Привіт!

Вирішив записати коротке відео про те, як народжуються ідеї для нових стандартів JavaScript, хто їх переглядає і затверджує, а також трохи заглянемо в майбутнє, щоб дізнатися, які нові фічі можуть з’явитися в наступній версії стандарту 👇

Happy codding,

Yuriy

Підписуйтеся на Telegram-канал «DOU #tech», щоб не пропустити нові технічні статті

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Цікаве відео, дякую. Хотілось би ще почути як саме фіча імплементується в рушіях після апруву

Я теж — дивлюсь, о цікавий заголовок. Заходжу. Бля — відоc. Виходжу
Ми на форумі — для відосів є ютуб. Від форуму очікую виключно тексту бо не сприймаю відео
Нащо тут розміщувати відоси?

Тому що я знімаю відоси, і публікую всюди де це дозволенно, в чім проблема?)

Ну а я, читаю статті і коментую що в них подобається що ні. Для мене ця стаття пуста і залишив свій відгук щодо цього. Теж проблем не бачу

Програміст — це людина, яка працює з текстовою інформацією.

Зміст відео не індексується. Навіть не почну дивитись.

Нульова реакція чітко показує, що ваша робота була марною.

Успіхів в майбутньому, якщо засвоїте цей урок.

💁 Ваше право, я ж не змушую Вас дивитись, кому цікаво дивляться, кому не цікаво не дивляться.

Ви доречі вже не в перше мені про це кажете, раз ви кажете як програміст, то пропоную ознайомитись із таким принципом як DRY.
dou.ua/forums/topic/49617
Сподіваюсь

засвоїте

це просте правило

Ви доречі вже не в перше мені про це кажете

Не логую у себе таке. Але мені вже починається цікаво, скільки раз треба повторити, щоб дійшло. (Ні, я навмисне не намагатимусь. Якщо саме зробиться, то само.)

то пропоную ознайомитись із таким принципом як DRY

Він не розповсюджується на людське спілкування, на жаль.

Що дійшло? Я роблю відео, подивіться усі мої публікації, це заборонено тут постити? Ні, тож я публікую, якщо Вам не підходить цей формат я Вас не змушую дивитись. Все просто, більше того, звідки Вам знати яка у мене ціль?)

Та з вами вже все зрозуміло 😢
А хтось ще прочитає і замислиться.

Все просто, більше того, звідки Вам знати яка у мене ціль?)

Щоб ігнорували? Ну добре, не заважатиму :)

Ну дивіться — у мене таких самих тут ще 12 публікації, ви можете ще там написати так само

у мене таких самих

майже без коментарів та обговорення

ще 12 публікації

пофіксив

лол, коментарі під відео, це те що мені потрібно

Підписатись на коментарі