Які у вас є питання по дронах?

Вітаю, товариство! Соціальний дрон на зв’язку.

Разом із DOU ми запустили збір, який прямо зараз можна побачити трохи вище )

Під цю подію вирішили трохи зібратися разом і поспілкуватися з вами в форматі доу войс чата. Коли саме то станеться буде відомо наступного тижня. По спікерам поки плануємо трьох: лід фіксерів і лід обльотів соцдрона, а також (може дещо неочікувано, але має буть цікаво) Пан Є-Дрон. Якшо хто в темі дронів але раптом не знає про цього пана — то маст хев ).

Отже, даби структурувати наші теревенькі, закиньте будь-ласка ваших запитань. Хочемо зробити бесіду максимально корисною )

Дякую всім за донати і Слава Україні!

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Подія в календарі: 22 жовтня, Online
DOU Voice Chat. FPV-дрони (усе, що ви хотіли знати)
dou.ua/calendar/52002

linktr.ee/HennadiiMishchevskyi
Почув про дрони в листопаді того року, в грудні склав перший дрон, в кінці січня доєднався до соц дрона. Пройшов всі ролі, які тоді були. Наразі лід обльотів, склав 242 дрона, облітав декілька тисяч. Що я знаю по дронах — порявняно з нашим лідом фіксерів — нічого ) Порівняно з самим собою на початку цього шляху, то начебто і дофіга ) Але точно знаю шо треба робить, шоб протестити дрона і як виявити проблему.

Даруйте, «по дронах», а не «по дронам». Місцевий: «по чому», а не давальний відмінок.

Даруйте, десь прогуляв мабуть урок ) Назву теми вже не можу редагувати.

Може делітанське. Але наші навчились збивати розвід дрони fpv дронами. А вони наче високо літають. Невже звичайні fpv вміють так високо літати? Чи це якісь модифіковані дрони та наземні установки?

вміють звичайні. Але залежить від типу бпла, висоти і швидкості польоту. Особисто моїми звичайними, дешевими, але якісними дронами (сімками і десятками) збивали і збивають зали.

Доброго здоров’я , військовий зсу, по цій темі (зенітні фпв) маю новітні ідеї і удосконалення ( підтримка стабілізації по гіроскопу в різних положеннях, гвинти з радіально-інерційною складовою, міні РПГ на фпв дрон, кулемет на млк, каліберних патронах , простий 4х ствольний дробовик для фпв, і т д.) шукаю виробників яких зацікавлять ці розробки. Пишіть в сигнал або в вацап на номер 674865899.

Підписатись на коментарі