Сайт для Літеропаду

Доброго дня, шановна спільното DOU!

Я — шрифтовий дизайнер, і один з ініціяторів щорічної акції Літеропад.
суть її полягає в тому, що протягом листопада охочі дизайнери обирають кожного дня по певній літері з історичного спадку (переважно діяспорних українських художників ХХ століття, але не обовʼязково), та відмальовують її у векторному форматі. Обрана літера публікується в соцмережі, часто разом з картинкою джерела та історичною довідкою або коментарем про мотиви вибору. Акція проводиться з 2021-го року (тобто вже тричі), має численні бенефіти для глядачів та учасників, її внески можна знайти на фейсбуку та інстаграмі за відповідним теґом #літеропад.

тепер про суть прохання:

Я хотів би накопичувати корисний ефект від створюваних зображень і утримати їх трохи надійніше, ніж на хвилях соцмереж. Для цього хотів би мати окремий сайт, який дозволяв би роздивлятись українські літери. приблизне бачення першочергового функціоналу (але маю фантазії і щодо наступних фіч) описав в окремому ґуґл-документі і хотів би пошукати виконавців на такий проєкт серед спільноти.

Не дуже розумію, яким міг би бути бюджет на таку роботу (але таємно сподіваюсь що може виявитись завдання нескладним і придатним на волонтерське розвʼязання). Цей проєкт не має комерційної складової та існує задля поширення візуальної інформації про красу українських літер та багатство нашого спадку в цій вузькій сфері мистецтва.

Дякую, що дочитали аж сюди, буду радий коментарям та порадам!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі