Порадьте IT-курси для дитини
Дитина цікавиться IT, хоче щоби її кудись записали, підкажіть будь ласка якісь чудові курси/школи, дякую!
Дитина цікавиться IT, хоче щоби її кудись записали, підкажіть будь ласка якісь чудові курси/школи, дякую!
Та без різниці-запишіть на найближчі від вас курси для початку,щоб дитина просто спробувала.Сподобається-тоді вже шукайте якісні курси і репетитора(ментора)
Не можу нічого порадити, бо я трохи перфекціоніст... тобто такого щоб дитина + я були в захваті.
Що я бачу є на ринку:
— курси «все про всьйо» або інтенсиви — типу веб-дизайн, конструтор сайтів, розробка ігр
— програмування scratch — нескладні ігри
— програмування Minecraft з Python
— програмування Python
— Unity програмування ігр
Особиста думка звісно ж:
Основний недолік усіх — діти більшістю повторють за вчителем, а не думають самі. Завдання не такі вже і цікаві. Через рівень нашої освіти — відсутність розвиненої логіки, знань математики і її логіки, слабке абстрактне мислення у дітей і ліміт часу — не дозволяє їм дійсно розкрити свій потенціал. Вчителі більшістю дуже слабкі саме як вчителі. Заняття в групах — усереднення рівня дітей і нестача уваги.
Наприклад коли я допомогав дитині вчити Python, на перших декількох уроках і домашках — я вимушений був сам її навчати і розбирати базові речі — що таке змінна і як вона працює, обчислення, масиви, булева логіка, бінарна система, if-ifelse-else, цикли і таке інше. Пояснював, малював, писали багато debug программ на елементарні дії де досліджували і дивились що відбувається під капотом. Витратив багато часу (не 1 годину), без цього вона просто «копи-пастила» завдання на уроках і вносила якісь зміни без реального розуміння. Після цього лікбезу — рівень розуміння покращився і далі вже навчання пішло більш результативно.
Тобто ці всі курси скоріше на те щоб перевірити і дізнатись чи дійсно дитині це цікаво. І якщо цікаво то тоді вже треба думати що робити.
спробуйте курси IT-Univer, там і логіка є окремо, і курси націлені на те, щоб дитина саме думала, а не просто отримувала готові рішення і повторювала.
Anastasiia Bielozorova, то ви ж маркетолог курсів IT-Univer, вам платять гроші за нахвалювання
Я дійсно працюю в IT-Univer і цього не приховую, але платять мені там не за коментарі, на жаль чи на щастя)
Я залишила коментар, бо дуже розумію, про що говорить Едуард, і це особисто мені «відгукнулось». Не всі батьки мають змогу оцінити, наскільки їхня дитина дійсно засвоює матеріал. Мало хто може вчасно допомогти, як Едуард, щоб дитина не втратила інтерес до навчання (бо який відсоток батьків знає Python?).
Просто багато хто думає, що достатньо володіти основами програмування, щоб викладати дітям, а це не так. Щоб дитина не просто повторювала за вчителем, а дійсно розуміла матеріал, викладачу треба знати основи педагогіки, вікової психології, а також мати практичний досвід у навчальній діяльності.
Можливо, забагато тексту, але мені просто хочеться, щоб більше дітей отримували якісну освіту, а батьки знали, на що звертати увагу.
Просто багато хто думає, що достатньо володіти основами програмування, щоб викладати дітям, а це не так.
Ваші слова є узагальненням без підтвердження.
А також маніпуляцією, адже ви пишете «як треба», але відсутні гарантії, що саме так у ІТ-курсах IT-Univer, які ви рекламуєте.
Ви зацікавлена особа, тому до вас менша довіра.
Можливо.
Я ділюсь своїм досвідом. Саме це роблять зазвичай в таких обговореннях.
А ступінь довіри до написаного кожен учасник визначає для себе сам.
Записать в спортивную секцию, какая поблизости есть. Потом он еще спасибо Вам скажет.
Головне,щоб на тій секції поменше били по голові,бо до програмування не дійде.А от легка атлетика-гарна штука,чи щось таке подібне
Вже програмістів стало шо гамна кому вони треба ?
Краще шось нормальне обрати шо буде у майбутньому затребовано, а не битися з індусами і китайцями за кусень хліба
Що це взагалі за коментар такий «вумний», давайте спроектуємо на гуртки з футболу чи вишивання — їх теж як гамна? Може давайте нехай дитина займається тим що їй подобається (а батьки для цього зроблять умови), а виросте побачить де це застосувати...
Футбол ганяють 10мільйонів африканців
А в вищих лігах може 10 чоловік
А чого ви смієтесь, бухгалтер на фрілансі, який веде декілька контор, може заробляти побільше сінйора помідора.
Який вік і яку мету переслідуєте? Мій, наприклад, захотів на навчання через Minecraft, бо сподівався вдосталь награтися. Коли ж побачив, що там не грати, а щось самому будувати треба, але не просто будувати, а згідно з завданням, то оптимізм його десь швидко пропав))
Дитина цікавиться IT, хоче щоби її кудись записали
Не воно. Дитині (про такий вік як 6 років — кажу абсолютно точно) треба щось з елементами гри, інакше перемкнеться на будь-що інше.
22 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів