Чому більшість крутих професіоналів нічого не пише?
А я знаю. За останній місяць майже на кожній своїй консультації, від мідлів до С-левела я питав — «А чого ти не транслюєш свої знання»?
Відповідь була майже одна і та сама, кожен раз.
«Так це всі знають, чого про це писати...»
Омайгадабл!
Скажу вам так — дуже часто ваші знання є унікальними, бо транслюють ваш досвід. Вам нема сенсу писати про хард-скіли — бо дійсно, цієї інфи вже багато.
Проте як тільки ви берете базові знання, переплітаєте їх зі своїм досвідом, у вас виходить офігенний коктейль емоцій, користі і реалістичності.
І з чувака який «Я вам щас розкажу як треба робити пріорітизацію» ви перетворюєтеся у «Дивіться як я роблю пріорітизацію і що з цього виходить».
Інша тема, еге ж?
Тож якщо ви давно хотіли писати щось — це ваш знак.
🤩 Почніть з простого — подумайте про всі ваші сильні сторони, а потім згадайте як і коли ви їх проявляли — і так аж до конкретних ситуацій і кейсів.
🤩 Далі складіть список цих ситуацій і кейсів, напишіть його. Щоб обовʼязково був перед очима.
🤩 А потім раз на декілька днів беріть один, який вам в цей момент подобається найбільше — і розкажіть про це історію.
Свою.
↘ З помилками.
↘ З факапами.
↘ З тим що запамʼятали.
↘ З перемогами.
Бо ви в першу чергу людина, яка має ДОСВІД!
От його і транслюйте.
п.с. фреймворки і хардскіли теж добре, просто не думайте що весь ваш контент має будуватися виключно навколо них.
Найкращі коментарі пропустити