Show your code Saturday: код-рев’ю #16. Останній випуск першого сезону!

💡 Усі статті, обговорення, новини про Front-end — в одному місці. Приєднуйтесь до Front-end спільноти!

Коментар редакції. Show your code Saturday — це інтерактивна рубрика, у якій кожен охочий може поділитися власним проєктом, написавши про нього в коментарях. А ми натомість щосуботи обираємо найцікавіший і розповідатимемо детальніше.

Сьогодні ми хочемо поділитися з вами роботою юзера Ihor Hryvenko.

Наш активний учасник спільноти Максим Рудний зробив код-рев’ю проєкту! Тож далі передаємо слово Максиму 👇

Сьогодні ми публікуємо останній епізод рубрики Show Your Code Saturday. За ці 16 серій ми розглянули багато цікавих прикладів коду: побачили, як треба писати та до чого прагнути, а також зрозуміли, яких помилок варто уникати. Знаю, що для багатьох ці відео були корисними, допомогли підняти рівень майстерності та впевненість у власних навичках.

Якщо ви готували проєкт для розбору, але не встигли його надіслати, можете написати мені в Telegram, і ми проведемо детальний аналіз з поясненнями щодо того, що та як краще виправити. Це можна зробити в межах однієї з моїх послуг, детальніше про які написано на моєму сайті: www.rudnyi.dev/services

У фінальному епізоді розглянемо дуже цікавий і корисний проєкт. Я називаю його базовим для кожного початківця в React. Було б ідеально, якби під час навчання ви з легкістю могли створити аналогічний сайт. Сьогодні аналізуватимемо онлайн-кінотеатр.

Цей проєкт містить практично всі базові функції, які найчастіше реалізують на практиці: авторизація, зміна теми, нескінченні списки, робота з API тощо. Не знайшов лише форм і локалізації, які варто додати як додатковий етап навчання.

Детальний розбір можна переглянути у відео:

Особливо мені сподобалось, що автор пішов далі й додав можливість перегляду фільмів із торрентів — такого я своїм менті не задавав :)

Всі деталі та зауваження до проєкту є у відео, тому не буду їх дублювати тут. Скажу лише, що якщо ви тільки почали вивчати React, то можете взяти цей проєкт за зразок і спробувати реалізувати його. Не забудьте додати Unit-тести, як це зробив автор.

Будемо на зв’язку! Мій YouTube та Telegram.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Ctrl + Enter
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі