Дослідження поширеності тривожних та панічних розладів серед ІТ-фахівців в Україні. Опитування
Колеги з IT сфери, мене звати Анастасія Ленчинська, я проводжу наукове дослідження для аналітики і розуміння поширеності тривожних та панічних розладів серед ІТ-фахівців в Україні та знайти шляхи підтримки.
Українські IT-фахівці зараз працюють в умовах підвищеного стресу, і це може залишати значний слід на їхньому житті та продуктивності.
Моя мета та наукова робота спрямована на дослідження того наскільки глибокими є ці проблеми та які кроки можна зробити для їх вирішення.
🤝 Якщо ви фахівець у галузі IT, прошу вас виділити кілька хвилин на заповнення анонімного опитування.
Це шанс поділитися своїм досвідом, а також отримати корисні результати дослідження — а для бажаючих безкоштовну консультацію як подяку за те, що ви прийняли участь.
🕰 Дедлайн збору даних — 15 листопада. Після завершення аналізу результатів я напишу статтю та поділюся висновками з вами.
Запрошую вас долучитися та поділитися своїм досвідом заповнивши форму опитування — ваша участь допоможе виявити важливі інсайти для нашої спільноти!
Щиро дякую за участь в опитуванні!
42 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів