...smart, responsible, not m***k

Раптом наткнувся на таку вакансію:

Просто «крик душі» 👍

Мабуть, одна з кращих вакансій, що я зустрічав!

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ось ще красавчики з джина djinni.co/...​ign=Telegram&pk_source=tg
Тільки що по розсилці прийшло

MYDOCU~1
— мені здається що слово «мудак» написано неправильно (ц)

Колись на світанку ІТ були дуже круті дядьки яких звали Адміни. Гарний адмін майже увесь день сидів у своїй кімнаті заваленій «залізом» і грався у якогось «сапера». При цьому корпоративна сітка, пошта і навіть тітоньки з бухгалтерії справно працювали.
Коли ж адмін був не дуже — то він переважно бігав по офісу обмотаний кабелем і з виряченими очима. При цьому в усіх усе не працювало і вони намагалися зловити адміна і привести до себе аби продовжити роботу. Бос дуже скоро також починав ловити адміна аби просто сказати йому що той mudak або навіть пообіцяти більш суворі кари якщо усе не запрацює (наприклад люлів від охоронців).
Тапер усе пішло у хмарі і адміни почали називатися девопсами. Але так само якщо у команді поганий девопс — то замість робити без перешкод свою роботу девелопери чекають поки білди не білдяться, а тестувальники чекають поки енвайроменти не деплояться.
Був у нас колись такий ремот — девопс, у якого постійно щось відвалювалося — і при цьому знайти його було дуже складно. Від вдячної команди ми навіть подарували йому справжню гумову клізму!
На жаль найти гарного девопса (not mudak) — це справжня проблема! Гарні адміни працюють у ІТ компаніях по 20+ років і втрата такого адміна — це гірше за землетрус. Отже більшості команд доводиться задовільнятися «вайтішними» девопсами з мінімумом практичного досвіду (адже будь-які експерименти у клауді потребують грошей!) .
З іншого боку кар’єра нашого девопса (з клізмою) закінчилася як тільки клієнт запросив секьюріті — експерта подивитися на ажур евайромент. Справа в тому, що у клаудах усе апріорі доступно через інтернет — і аби зробити безпечну зону для проєкту, куди не залізуть сторонні люди, треба девопсу мати не аби-які знання.
Як у більшості олдскульних девелоперів у мене є досвід і встановлювати і адмініструвати вінду, бази, АД. Але я навіть не намагався замінити девопса в клауді бо розумію скільки усього не знаю і скільки загроз існує. Різниця як сховати щось у своїй квартирі, чи сховати посередині стадіону повного папараці з оптикою.
Отже: якщо вам пощастило знайти нормального девопса — цінуйте та бережіть його!

Мій досвід із джином -dou.ua/forums/topic/48283
А джині багато хто приводить типу як знак якості. Типу там не може бути ні крижових вакансій ні скамів
Все там є. Від mudak який шукає not mudak ніхто не застрахований

взагалі-то муді на старороському це яйця. мудак відповідно це просто носій мудей, тобто вакансія вимагає від кандидата бути жінкою

Враховуючи сучасні реалії слово «мудак» може отримати нове життя у значенні «білошкірий гетеросексуальний чоловік». Що апріорі характеризує його як расиста, сексиста, шовініста та аб’юзера. «Нам не потрібні мудаки» — буде означати що компанія дотримується сучасних принципів толерантності, інклюзивності та діверсіті. «Не будь мудаком!» — заклик боротися зі своїми упередженнями і позбутися якщо не «мудей» то «гендерної упередженості».

Якось на співбесіді мені озвучили один момент:
«Щодо внутрішньої політики в нашій компанії. Головна вимога для працівника — не будь мудаком». Спитала, що саме в компанії мається на увазі під цим поняттям. Відповідь: «Пішов останнім з роботи — вимкни світло; є у нас кімната прийому їжі, поїв — прибери посуд, витри стіл, розсипав цукор\сіль\чай\каву — прибери... Ну і таке інше.»

Так шо — хз, може, тут на сіпівбесіді перш за все спитають, як добре ти підлогу замітаєш :)

сорі за москальську

мы с понедельника решили
составить список мудаков
к среде мы сами были в списке
к субботе в списке были все

Чимось нагадує старі добрі часи. Коли опис вакансії вкладався у пару абзаців, а єдина співбесіда була у вигляді попити кави із потенційною командою.

Підписатись на коментарі