Історія QA, сім’я якого воює на війні з 2014-го, та прохання підтримати петицію
Привіт, шановна IT-спільното та всі читачі DOU.
Хочу поділитися своєю особистою історією про те, як моя сім’я ось уже 10 років бере участь у війні за незалежність України, з самого її початку в 2014 році.
Також хочу вас дуже попросити підтримати та поширити мою петицію:
petition.president.gov.ua/petition/233750 про присвоєння звання Героя України моєму батькові, який цього року загинув на фронті. За менш ніж половину відведеного часу петиція вже набрала понад половину необхідних голосів, 15 тисяч із 25 тисяч, але останнім часом майже зупинилася.Тому буду щиро вдячний кожному за підтримку та поширення. Пости з петицією можна також поширити у:
Інстаграмі
Фейсбуці
А тепер продовжу історію і поясню, чому для нас це важливо.
Після загибелі мого батька ми ініціювали подання на присвоєння йому звання Героя України за проявлену стійкість та віддану службу. Неформальним приводом стало також те, що з початку війни, з 2014 року, практично вся наша сім’я — батько, його рідний брат, я та двоє моїх братів — бере участь у війні за незалежність України у силах оборони.
Мій старший брат Олег служив у Львівській
Звільнившись, він передав естафету мені та молодшому брату Богдану, і в 2017 році ми також вступили на службу. Мене призначили у
Молодший брат Богдан служить у
Рідний брат мого батька Ігор, мобілізований на початку повномасштабної війни до Львівської бригади ТРО, добровільно вирушив на фронт після відправки мого батька. Нині він служить головним сержантом мінометної батареї та продовжує службу в силах оборони.
Останнім, хто приєднався до сил оборони, був мій батько Володимир. Під час мобілізації, маючи відстрочку за віком, він добровольцем пішов на фронт. Майже два роки він вірно служив у
Незважаючи на втрату батька, його брат, я зі своїм молодшим братом продовжуємо службу, сподіваючись на перемогу. Для нас визнання нашого батька Героям України — не про статус чи матеріальні вигоди. Це визнання внеску нашої родини, яка від початку війни стоїть на захисті України.
Щиро прошу вас усіх підтримати та поширити цю петицію.
Дякую за увагу.
Слава Україні!
Усі статті, обговорення, новини про тестування — в одному місці. Підписуйтеся на DOU | QA!
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів