Не можу пофіксити градієнт в Kotlin
Допоможіть мені, я створив button і для нього мені потрібно зробити градієнт, я створюю
Допоможіть мені, я створив button і для нього мені потрібно зробити градієнт, я створюю
Так це допомогло, но чому не виходить по звичайному, мені здається є якась проблема.
Ви той, чим гратись із AI спробуйте погулити часто сильно краще допомагає. stackoverflow.com/...ns-in-android-through-xml
У мене по усім більш не менш складним питанням з програмування, AI якось не допомагає.
Після АІ я і почав гуглити звідси. Силка ту що ви написали я переходив но вона мені не допомагає, всі можливі маніпуляції зроблені но не допомогло.
Так, стоп- а сайт який куди ви його задаєте ? У кнопки 3 стани. Не активна, зафокусована і натиснута. stackoverflow.com/...-list-for-button-selector
Я так розумію вам треба стан — drawable ? Тобто не активна ?
Кнопка малюється по різному в трех різних станах. Не активна, під фокусом та натиснута.
я зробив як там на форумі но не допомогло, тільки при на жатті на кнопку змінюється радіус углів.
Так в посиланні, у відповіді з позначкою «вірно» написано — що робити по шагах.
Навіть коли замінюю на android:background="@color/white" нічого не міняється.
Цей код в drawable, для створення градієнта.
Цей код в MainActivity.xml, з допомогою АІ я задавав @null для інших бекграундів но не допогло.
фото з кодами imgur.com/a/sCQkthQ
15 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів