Як Middle AQA Engineer вирости до Senior? Готую статтю
Вітаю, колеги! Я займаюсь серією статей «Що має знати Senior». Проєкт включає дослідження вакансій та спілкування з провідними профільними експертами. Ціль полягає в тому, щоб з’ясувати, які hard та soft skills потрібні фахівцю рівня Middle, аби дорости до Senior. Було випущено вже 13 статей, присвячених навичкам розробників різних спеціалізацій, а також DevOps-інженерів.
Зараз я працюю над матеріалом про AQA Engineer. Хотів би порадитися з вами, які гіпотези варто перевірити в межах дослідження? Які питання є болючими для AQA-інженерів? Що найчастіше заважає отримати підвищення? Які виклики постають перед вами під час навчання задля зростання професійного рівня?
Також буду вдячний за ідеї, думку кого з експертів вам найбільше хотілося би побачити у статті. А якщо ви маєте глибоку експертизу в AQA та хотіли би поділитися досвідом з колегами у статті, пишіть в приватні повідомлення, і призначимо дзвінок.
Кожен ваш коментар тут і кожне повідомлення допоможе зробити статтю кориснішою для всієї спільноти.
Актуально до неділі включно.
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів