Як там було на «За і проти у front-end»
За і проти у front-end це meetup від компанії Skelar який проводиться уже не вперше. На нього можна потрапити як онлайн так і офлайн ( що я дуже рекомендую ). Суть метапу це гарно та весело провести час, познайомитись з новими людьми та допомогти донатам нашій державі. Сам захід проходить в форматі дискусій між різними спікерами. Вибирається одна тема, наприклад «за чи проти використовувати AI». Після цього спікери обирають сторону «за», «проти» і починається дискусія, яка підтримується донатами. Що не мало важливо гості беруть активну участь у дискусії, це дуже оживляє захід. Після якогось часу переможець обирається за кількістю донатів за ту чи іншу сторону.
В будівлі ( офісі ) де проводяться meetup є вбиральня, туалет, місце для відпочинку і тд.
Last but not least це що відбувається після основної частини. Спікери та всі учасники можуть пройти на перший поверх де можна перекусити смачними снеками, випити чогось алкогольного і безалкогольного та поспілкуватися. Мені ця частина навіть більше сподобалась. Поговорив з людьми які тільки хочуть вилитись в професію так і стертаперів, CTO, спікерами.
Meetup мені дуже сподобався тому ставлю йому 8.5/10.
Давайте разом придумаємо теми на наступний meetup «За і проти у front-end». Залишайте ваші ідеї в коментарях.
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів