Як оформити відрядження на конференцію в Німеччину?

Вітаю! Мене звати Михайло, я науковець з комп’ютерних наук та квантових обчислень.

Виникло бажання відвідати конференцію з квантових обчислень у сфері оборнної промисловості, яка у 2025 році в Німеччині. Я зайнявся питанням відрядження. Знаю що є каста людей, яка постійно їздить за кордон у відрядження, саме науковці, поділіться по можливості досвідом.

Дякую.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якщо важливий сам виступ, простіше за все буде підрядити на своїй кафедрі жінку чи чоловіка 60+ від свого імені виступити. Напевно ж є наприклад науковий керівник?

не випустять, навіть якщо тобі дадуть запрошення, тільки оформляти аспірантуру, наскільки знаю це відносно не дешево.

Їм дають відстрочку, але не випускають.

)))
у вас якась неправильна інфа
краще обговоріть це з юристом

Ну, таке розповідали знайомі аспіранти кілька місяців тому, можливо самі останні новини інші.

краще обговоріть це з юристом

Я витратив свій запас відстрочки по аспірантурі ще при мобілізації у 2015, мені вже неактуально.

бла бла бла)
якщо у вас реальний кейс то обговоріть з юристом

я науковець

То підіть в адміністрацію НДІ чи університету і запитайте, які документи треба. Якщо там продинамлять, то зверніться до юриста (Senior Software Engineer може оплатити 1 консультацію), що просто направив на правильні документи.

Знаю що є каста людей

Враховуючи формулювання, підозрюю, що пан науковець оформить академвідпуску, як тільки перетне кордон, або і не буде заморочуватись з оформленням.

Волонтерку оформляй и выезжай хоть посрать хоть на конференцию хоть на симпозиум по борьбе с коррупцией

ну по волонтерці зараз майже не реально, це працювало у першому році, зараз там як мінімум потрібно мати «кума»

саме науковці

у тебе в слові депутати 8 помилок

У нас кожен другий депутат то кандидат то доктор наук.

не депутати, а слуги народу, не плутайте. бо виїзд депутатів НЕ від слуг народ теж постійно блокують, поки не прилітає по шапці від іноземних партнерів.

Наче є академічна мобільність

Offtop. От і дійшли до кастовості. :-)

ну дак, у нас в загальному влада грає на комунізмі справдливості, що веде за собою необхідність виїзду для кланів бізнесу, але по закону можна тільки держ службовцям тому якось так

Підписатись на коментарі